Messari Raporu: Solana’nın NFT Ekosistemindeki Rolü Büyüyor!

2 years ago 93

Kripto analiz ve araştırma şirketi Messari'nin yakın tarihli yayımladığı bir rapora göre Solana'nın süreç içerisinde Ethereum'un NFT ekosistemindeki hakimiyetine karşı piyasadaki rolü önemli ölçüde artış gösteriyor. Messari, son aylarda piyasadaki düşüşe karşın Solana'nın NFT etkinliğinin büyük ölçüde hızlandığını söylüyor.

Solana'nın NFT Ekosistemindeki Rolü Büyüyor

Kripto analiz ve araştırma şirketi Messari, yakın tarihli bir raporunda Solana'nın NFT ekosistemindeki büyüyen rolüne ilişkin güncel veriler paylaştı. Kripto para piyasasının son aylarda güçlü bir düşüş ivmesi yakalaması ile birlikte SOL da çoğu kripto para birimi gibi oldukça yüksek oranlarda değer kaybetti. Ancak Messari'nin yayımladığı rapora göre piyasadaki bu düşüşe karşın Solana'nın NFT etkinliği son aylarda oldukça önemli bir artış gösterdi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Son 24 saatte %10'a yakın bir değer artışı kaydeden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 23.000 dolar seviyelerini aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.645 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,1 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 400 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article