MetaBlaze (MBLZ) En İyi Metaverse Coin’ler Arasına Katılabilir Mi?

2 years ago 192

Kriptolar, 2021’de benzeri görülmemiş bir başarı elde etti. Meme ve DeFi kripto paralarının yıl sonuna kadar %10,000’in üzerinde artış yakalaması ve Metaverse’in küresel olarak benimsenmesiyle bu alanda birçok yeni milyoner ortaya çıktı. 2022’de başka bir alanın öne çıktığı görülüyor: GameFi. GameFi’nin diğerlerinin sunmadığı bir şey sunduğu ifade ediliyor: Sürdürülebilir bir gelecekle ileriye doğru net bir yol.

 Blockchain’in son yıllardaki en heyecan verici ve dinamik teknolojilerden biri olarak kesin olarak belirlenmiş potansiyeli ile daha fazla insan yükseliş yaşayacak bir sonraki yeni projeyi bulma umuduyla dikkatlerini kripto para birimlerine çeviriyor. Her geçen gün önemli bir hype kazandığı ifade edilen yeni bir blok zinciri şirketi olan MetaBlaze Token (MBLZ), hem oyun toplulukları hem de merkezi olmayan finans toplulukları için kullanım durumunu ve kullanıcı deneyimini optimize etmek için tasarlanan GameFi ve DeFi’yi birleştiren yenilikçi bir kripto projesi yarattı.

Blockchain, Oyunun Geleceğini Değiştiriyor

Fortune Business Insights’a göre, küresel oyun pazarının 2028 yılına kadar 545 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Blockchain teknolojisinin ortaya çıkışıyla birlikte, yeni bir oyun döneminin geldiği ifade ediliyor. GameFi, en yeni oyun deneyimini yaratmak için oyun, kripto ve NFT’leri bir araya getiren bu devrimin ön saflarında yer alıyor. Oyun oynamanın yeni yolları ortaya çıkıyor ve Blockchain teknolojisi, oyun oynama şeklimizi sonsuza dek değiştiriyor. P2E, başarı veya başarısızlıktan fazlasını isteyen oyuncular için geleneksel “kazan/kaybet” deneyimlerinin yerini alan modellerden biridir.

AXS

AXS Lansmanından bu yana %32.817,60 artış yaşadı. Axie Infinity, NFT yaratıkları satın almanıza, üretmenize ve savaşmanıza izin veren Blockchain tabanlı bir oyundur. Bu NFT’ler, yenilerini satın almak veya savaşlara katılmak için kullanılabilen Axies (AXS) adlı oyun içi para birimiyle Ethereum Blockchain’de saklanır.

SAND

SAND lansmanından bu yana %4,570,00 artış yaşadı ve Sandbox ekosisteminin hizmet tokeni şu anda en popüler kripto para platformlarında işlem görüyor. 2020’nin başlarında şirket, sanal arazilerin satın alınmasını, kullanıcıların kendi mahallelerini oluşturmasını, mağazalar veya fabrikalar açmasını ve avatarları için giysi ve aksesuar satın almasını sağlayan meta-evreni başlattı. SAND tokenı, bu sanal dünya için bir ödeme aracı görevi görüyor. Buna ek olarak token sahipleri platform yönetimine katılabilecek ve meta-evrenin teknik gelişimi ile ilgili karar verme için oy kullanabilecekler.

MANA

MANA lansmanından bu yana yaklaşık %10,000 değer kazandı ve Decentraland, oyuncuların kahramanlar yaratabileceği, arazi veya bina satın alabileceği, mal üretip satabileceği ve gerçek dünya hizmetleri sunabileceği sanal bir dünya olarak tasarlandı. Metaverse dünyası, yerel MANA tokenını dahili para birimi olarak kullanır ve oyuncular bunları dijital varlıklar için ödeme yapmak için kullanabilir.

MBLZ

Açıklamalara göre MetaBlaze Token (MBLZ) ile kullanıcılar yaklaşan halka açık ön satış teklifi sırasında temelde yer alarak üstel kazançlar elde edebilir.  MetaBlaze Token (MBLZ), Binance Smart Chain üzerine kurulu çok zincirli bir token olup, gelecekte Ethereum Blockchain’inde de hizmet vermeye başlayacak.. MBLZ tokenı, oyun Metaverse’inde yerel para birimi olarak hizmet edecek.

P2E blockchain oyununun birinci sınıf 3D grafiklere, özel içeriğe ve Oyuncu-Oyuncu savaşlarında fethedilecek yeni dünyalarla dolu bir evrene sahip olması bekleniyor. Kullanıcılar etkileyici bir RPG’de mistik NFT yaratıklarıyla yüzleşecek, büyüleyici metaverse dünyalarını kontrol etmek için mücadele edecek. MetaBlaze, oyun içi grafikler açısından çıtayı belirlemeyi hedefliyor. MetaBlaze tarafından kısa süre önce piyasaya sürülen NFT’ler’in birinci sınıf geliştirme yeteneğine sahip olduğu ifade ediliyor ve resmi MetaBlaze YouTube hesabında yayınlanan iki dakikalık hızlandırılmış videoda grafikler sergileniyor. Ayrıca MetaBlaze, MetaGoblin NFT koleksiyonunu Mayıs ayının ilk haftasında piyasaya sürecek ve 20.000’den fazla topluluk üyesinin, NFT koleksiyonuna yüksek bir talep olduğunu gösterecek şekilde adil paylarını satın almak için sıraya girdikleri ifade ediliyor.

Açıklamalara göre MetaBlaze’i diğerlerinden ayıran şey, tüm yönlerin birlikte çalışması için tasarlanmış, kullanıcı deneyimini geliştiren, ekonomisi için sürekli gelir yaratan ve MBLZ için uzun vadeli değeri en üst düzeye çıkarırken ölçeklenebilirliğin optimize edilebileceği mükemmel bir temel sağlayan sinerjik ekosistemidir.

MetaBlaze Ekosistemi

  • BlazedApp
  • MBLZ ve BUSD cinsinden ödüller
  • Oyun içi karakter NFT koleksiyonları
  • Çok Zincirli BSC/ERC20
  • NFT Pazar Yeri
  • Blok zinciri
  • Oyna-Kazan Oyun
  • Farming Alanları
  • Staking
  • Metaverse
  • Sanal Emlak
  • BlazeSwap

MetaBlaze (MBLZ), ikinci İlk Para Teklifini 20 Nisan’da saat 9’da (EST) açacak. Bu, halka açık kripto para birimi borsalarında MBLZ listelerinden önce isteyen alıcılar için son bir fırsat sunuyor. Bu aşamada satın alan erken yatırımcılar, %5 MBLZ token bonusu ile ödüllendirilecek. Bu satış sırasında MetaBlaze, hak sahiplerine çeşitli gelir getirici araçlar sağlayan, merakla beklenen MetaGoblin NFT koleksiyonunu piyasaya sürecek.

MetaBlaze ICO’ya nasıl katılacağınızı öğrenmek ve proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article