Metamask ve Coinbase’e Yeni Rakip!

2 years ago 147
Okuma Süresi: 2 Dakika

Popüler kripto para ve hisse senedi alım satım platformu Robinhood, Web3 odaklı olan Coinbase ve Metamask’a benzer bağımsız Ethereum cüzdanıyla NFT alanına gireceğini duyurdu.

Yatırımcılara Tam Kontrol

Bununla birlikte Robinhood, NFT pazar yerleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmış non-custodial kripto cüzdanı ile NFT’lerin güvenli bir şekilde depolanmasını sağlayacağını belirtti. Bu yeni bağımsız kripto para cüzdanı ile yatırımcılara NFT’leri ve dijital varlıkları üzerinde tam kontrol verileceği ifade ediliyor.

Bununla birlikte şirket piyasaya sürmeye hazırlandığı kripto para cüzdanıyla alakalı bu ifadeleri kullandı:

“Bu oluşturduğumuz model ile kullanıcıların kripto cüzdan deneyimini yenilemek ve daha fazla yatırımcıya hitap etmeyi planlanıyoruz. Sezgisel tasarımı ve kusursuz ara yüzü ile bilinen firmamız, kullanıcıların NFT ve diğer dijital varlıkları için hak ettikleri korumayı almalarını sağlayan bir güvenlik protokolü ile kullanıcı dostu yeni Ethereum cüzdanını piyasaya sürmeyi hedefliyor. Yeni teknolojimizin bir avantajı olarak belirtmeliyim ki yatırımcıların özel anahtarlarını kaybetmeleri halinde fonların silinme riski daha düşük.”

Öte yandan şirket yeni cüzdan ile alakalı yaptığı açıklamada, birçok kripto para kullanıcısıyla görüştüğünü ve yatırımcıların dijital varlıkları satın almada ödenen ücretlerle ilgili şikayetlerini göz önünde bulundurarak cüzdanı geliştirdiklerini ifade etti.

“Sıfır Ücret Modeli”

Robinhood’un CTO’su Johann Kerbat, oluşturdukları yeni kripto para cüzdanının Robinhood’un kullandığı sıfır ücret modeline benzer bir şekilde çalıştığını belirtti.

Şirket yaptığı açıklamasında bu olanakların yanı sıra kullanıcılara sunduğu yeni cüzdan ile gas fee ödemeden kripto para alım satım faaliyetlerinin keyfini çıkarabileceğini öne sürdü.

Yanı sıra Johann Kerbat açıklamasında, en iyi anlaşmaları elde etmek için likidite ortaklarıyla birlikte çalışmaya eğilimli olduklarını ifade ediyor.

Robinhood tarafından geliştirilen bu yeni kripto para cüzdanı, yıl sonuna kadar beta sürümü ile kullanıcılarının beğenisine sunulacağı belirtildi.

Read Entire Article