Metaverse Altcoin 3,11 Doları Görebilir! Kripto Para Fiyat Analizi!

2 years ago 102

Kripto para piyasalarındaki belirsizlik devam ediyor ve Bitcoin halen 20.000 doların altında alıcı buluyor. Her hafta piyasaları aşağıya çeken farklı gelişmeler yaşanıyor. Düşüş trendinde mücadele devam ettiği için buna şaşırtmamak gerekir. Ancak Temmuz ayı kritik öneme sahip, ay sonu FED toplantısında yeni faiz artışının oranı belli olacak.

Kripto Paralar Düşer Mi?

Artan resesyon endişeleri ve 106’nın da üzerine çıkarak 2002 zirvesini hatırlayan dolar endeksi daha fazla volatiliteye işaret ediyor. Üstelik yarın akşam saat 21:00’de FOMC tutanakları açıklanacak. FED tarafından Temmuz ve Eylül ayında atılacak adımlara dair önemli fikirler verebilecek olan FOMC tutanakları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hatırlarsanız Ocak ayında yılın ilk büyük düşüşü de Aralık FOMC tutanaklarının yayınlanmasının ardından gelmişti.

Bitcoin için 17.000 ile 15.000 dolar arasında yeni bir dip olasılığı tartışılırken altcoinleri daha büyük kayıplar bekliyor olabilir. Eğer Bitcoin daha derin bir düzeltme yaşarsa altcoin fiyatları bugün oldukları seviyenin yaklaşık %50 altına inebilir. Üstelik metaverse altcoinler bir istisna olmayacak.

APE Fiyat Analizi

Haziran ayında U şeklinde bir toparlanmanın ardından, APE/USDT çiftindeki %21'lik gerileme, bir fincan ve kulp modeli şeklini ortaya çıkardı. Ayrıca, 1 Temmuz'da altcoin, 4,26 dolarlık ters destekten toparlandı ve altcoinin alıcıları için desteği oluşturdu. Geri çekilme sonrası ralli, APE fiyatını %12 artırdı ve şu anda 4,9 dolarda işlem görüyor. Alıcıların fiyatı %18 artışla 5,67 dolara denk gelen boyun çizgisi direncine doğru taşıması gerekiyor. Sonraki hedef ise 7,34 dolar olacaktır.

Aksi senaryoda ne olacak? Yarın açıklanacak FOMC tutanakları ve daha fazla muhtemel olumsuz gelişme APE fiyatı için hangi senaryoları mümkün kılıyor? Kısa vadede 5,67 direncinin aşılamaması ve aşağıda daha fazla kapanış 3,11 dolara kadar bir geri çekilmeyi tetikleyebilir. Yaklaşık iki ay sonra, ApeCoin fiyatı 20 günlük EMA hattının dinamik direncini kırdı. Bu EMA, son geri çekilme sırasında 2,4 dolarlık işaretle birlikte önemli bir destek sağladı ve 5,6 dolarlık kırılmayı desteklemeli. Vortex indicator tarafında ise APE fiyatında devam eden toparlanma, VI+ ve VI- eğimleri arasında olası bir düşüş geçişini önleyebilir ve bu da yükseliş momentumunun devam ettiğini gösterir.

Düşüş senaryosu için muhtemel destekler 4,2 ve 3,11 dolar olacak.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article