Metaverse Altcoine İlgi Artıyor! Kripto Paralar Yükselişte!

2 years ago 94

Bitcoin (BTC) kısa süre önce yeniden 24.000 doların üzerine çıktı ve bu seviyede tutunmak için çaba harcıyor. Mayıs ve Haziran ayında yaşanan kayıplar özellikle altcoinlerin önemli ölçüde erimesine sebep oldu. Elbette her düşüş sonsuza kadar devam etmiyor ve beklenen ara yükseliş dönemi başladı. Peki piyasalarda son durum ne? Hangi metaverse altcoin için ilgi artıyor?

The Sandbox (SAND)

Metaverse, kripto alanında hızla büyüyen bir sektör oldu. Elbette bunda dev teknoloji şirketlerinin ilgisinin de payı büyük. Piyasanın son birkaç aydaki durumu göz önüne alındığında, metaverse altcoinlerin yaşadığı kayıplar şaşırtıcı değil. Ancak başta The Sandbox (SAND) olmak üzere metaverse altcoinlerde genel bir toparlanma yaşanıyor.

Ocak ayına kadar The Sandbox son derece iyi gidiyordu. Sadece talep zirvede değildi, aynı zamanda arsa birimlerindeki yatırım getirisi (ROI) de umut verici görünüyordu. Ek olarak, ilk çeyreğin başında, her bir arazi 4,701 doların üzerindeydi ve bu şimdiye kadarki en yüksek değerdi. Ama çok geçmeden fiyatlar düşmeye başladı. Ve geçen ay geldiğinde, aynı fiyat %54 düşüşle 2.162 dolar seviyesine geriledi. Bu, rakamlar 6.541'den 1.705'e düşerken, her ay satılan arazilerin (LAND) miktarı da azaldı.

SAND Geri Dönüyor

Sonuç olarak, toplam satışlar da aydan aya değer kaybetti. Ve Ocak ayında satışlar 27,45 milyon dolardan 3,2 milyon dolara düştü. Aslında, 1 Temmuz ile 10 Temmuz arasında, Sandbox sadece 1,25 milyon dolar değerinde LAND (metaverse arazi) sattı. Temmuz ayı itibariyle satışlar ve fiyatlar yeniden yükselişe geçti.

Bununla birlikte, Sandbox, Playboy ile ortaklık kurarak yeni kullanıcıları metaverse'e çekmek için oldukça güçlü bir adım attı. Geçen hafta açıklandığı gibi, popüler "yaşam tarzı markası" sanal dünyada kendi Metamansion'ını piyasaya sürecek ve hatta kullanıcıları için zaman içinde NFT koleksiyonları ve özel deneyimler sunacak. SAND fiyatının da bu süreçte artış yaşaması mümkün görünüyor.

SAND son 24 saatte 1,5 dolara kadar tırmandı ve yazı hazırlandığı sırada 1,41 dolardan alıcı buluyor. Piyasa değerine göre en büyük metaverse altcoin ise halen ApeCoin ve 6,32 dolar fiyatı 1,9 milyar dolar piyasa değeriyle tahtını koruyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article