Metaverse Altcoinlerde Son Durum: MANA ve SAND!

1 year ago 76

Kripto para piyasalarının popüler iki altcoini olan Decentraland (MANA) ve Sandbox’da (SAND) son durum ne? Fiyatlamada etkili olacak kritik bölgeler hangileri?

Decentraland (MANA)

Decentraland, sanal bir dünyanın yerel token’ı ve oyuncuların arazi, mülk ve diğer oyun varlıklarını satın alabilecekleri, non-fungible token (NFT) pazarıdır. MANA fiyatı, 15 Mayıs tarihinden bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. 2 Ekim'de MANA’nın fiyatı 0,70 dolar yatay alanın altına geriledi ve 21 Ekim tarihinde 0,58 dolar ile yılın en düşük seviyesine ulaştı. Dip seviyesinin ardından yukarı yönlü bir hareket başlatan altcoin, 30 Ekim'de 0,70 dolarlık alan tarafından reddedildi. Decentraland fiyatı bölgeyi geri kazanmayı ve ardından direnç çizgisinden çıkmayı başarmadıkça, trend yükseliş olarak kabul edilmeyebilir. Ayrıca aşağı yönlü hareket devam ederse, bir sonraki en yakın destek alanı 0,44 dolar olabilir.

Sandbox (SAND)

Sandbox, metaverse ekosistemi ile ilgili başka bir kripto para birimi. SAND fiyatı, 20 Temmuz tarihinde 1,49 dolara ulaşmasından bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına gerilemişti. Kripto para birimindeki aşağı yönlü hareket, 13 Ekim tarihinde 0,69 dolar değerinde düşmesine ve 0,82 dolar seviyesinde bulunan kritik destek alanının altında bir kırılmaya sebep oldu. 0,82 dolarlık alan önceki yılın düşük desteğini sağladığı için fiyatlamada oldukça önemli bir noktaydı. Ancak SAND fiyatı bir trend dönüşü başlattı ve 30 Ekim'de belirtilen alanı geri almayı başardı.

Bununla birlikte kripto para biriminde görülen yukarı yönlü hareketin öncesinde göreceli güç endeksinde (RSI) de bir yükseliş ayrışması yaşandı. RSI mevcut konumda 50'nin üzerine çıkarak farklılığı teyit ediyor ve trend dönüşünü bir nevi onaylıyor gibi gözüküyor. Sandbox fiyatının henüz yukarıda belirtilen dirençten çıkmadığı belirtiliyor. Sonuç olarak kripto para biriminde bir geri dönüşünü onaylanmayabilir. Ana direnç alanının 1,09-1,19 dolar arasında bulunduğu ve SAND fiyatının oraya ulaştığındaki tepkisi, muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyebilir.

Read Entire Article