Metaverse Coin’ler: MANA, CEEK ve The Sandbox’ta Son Durum!

2 years ago 113

Kripto para birimleri yeni haftaya düşüşler ile başladı ve bugün de bu geri çekilmelerin devam ettiğini görüyoruz. Genel kripto para piyasasında bir geri çekilme olsa da metaverse coin’lerin yukarı yönlü hamleler yaptıkları görülüyor. Piyasanın popüler metaverse coin’leri olan Decentraland (MANA), Ceek VR (CEEK) ve The Sandbox (SAND)’ta son durumlara bir göz atalım…

Decentraland (MANA)

Piyasa değeri bakımından en büyük metaverse coin konumunda yer alan MANA, yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,18 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde yaklaşık olarak %1,5 artış yaşayan MANA için şu an en önemli seviyenin 2,84 dolar seviyesi olduğu ifade edilebilir.

Analistlere göre MANA eğer 2,84 dolar seviyesini hacimli bir şekilde kırabilirse 3 doları test edebilir. Bunun yanında 2 dolar seviyesinin kaybı ise yeni bir düşüşün başlamasına sebep olabilir. Anca bu noktada MANA’nın hala 1 hafta önceki fiyatlarına göre %18 aşağıda işlem gördüğünü de belirtmek gerekiyor.

Ceek VR (CEEK)

Türk kripto para piyasasında en popüler sayılabilecek metaverse coin’ler arasında bulunan CEEK, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,42 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %1,6 artış yakalayan CEEK son bir haftada ise %5,5 gerileme ile ilerliyor.

Analistlere göre şu anda CEEK için en önemli seviye 0,46 dolar gibi görünüyor. 0,46 dolar seviyesinin hacimli kırılımı 0,52 doların test edilmesini sağlayabilir. Bunun yanında CEEK’in henüz Binance listelenmesi gelmedi ve Binance listelenmesi ile de fiyatın yükselebileceği düşünülüyor. Ancak bu konu ile ilgili henüz herhangi bir bilgi olmadığının altınız çizmek gerekiyor.

The Sandbox (SAND)

Piyasa değeri bakımından en büyük üçüncü metaverse projesi konumunda bulunan The Sandbox’ın yerel kripto para birimi SAND yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,78 dolardan işlem görüyor. SAND son 24 saat içinde %2,3 yükseliş yaşarken son bir hafta içinde ise %19 gerileme yaşadı.

Analistlere göre şu anda SAND’in bir önceki reddedilme seviyesi olan 3,86 dolar önemli bir nokta. Bu seviyenin hacimli kırılımı 4 doların test edilmesini sağlayabilir. Ancak eğer 2,5 dolarlık seviyenin altına bir hamle gelirse yeni bir düşüş trendi başlayabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article