Metaverse Coin’lerde Son Durum: Hangi Metaverse Coin Alınmalı?

2 years ago 120

Metaverse coin’ler 2021 yılında özellikle Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesinden sonra popüler hale geldi ve hala yatırımcıların radarında yer alıyorlar. Peki, metaverse coin’lerde son durum ne? Metaverse coin yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Metaverse Coin’lerde Son Durum

Metaverse coin’ler de tüm piyasa ile birlikte haftaya düşüşle başladı ancak biri hariç. Apecoin yaptığı yukarı yönlü hamleler ile ilk on metaverse coin arasında tek yükseliş yaşayan kripto para olarak karşımıza çıkıyor. APE son 24 saat içinde yaklaşık olarak %10 artış kaydederken piyasa değeri bakımından en büyük metaverse olma konumunu da koruyor.

Bunun yanında Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS), Enjin Coin (ENJ) ve Stacks (STX) gibi metaverse coin’lerin kırmızıda olduklarını görüyoruz. Düşüşlerin ise genel olarak %5 üzerinde olması dikkatleri çekiyor.

Metaverse coin’ler her ne kadar popüler olsalar ve zaman zaman piyasadan bağımsız yükselişler kaydetseler de genel itibari ile Bitcoin ile birlikte hamle yapıyorlar ve dolayısıyla metaverse coin’lerin yükselişe geçebilmesi için genel piyasada da yukarı yönlü hamleler görmek gerekiyor olabilir.

Hangi Metaverse Coin Alınmalı?

Aslında bu sorunun yanıtı “Hangi kripto para birimi alınmalı?” sorusunun yanıtı ile hemen hemen aynı. Bir metaverse coin’e yatırım yapmadan önce her zaman ifade ettiğim gibi hype’dan uzak durmalı ve kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız. Bu noktada benimsemiş olduğunuz yatırım stratejisinin de önemli olduğunu düşünüyorum.

Bir metaverse coin almadan önce projesini mutlaka incelemeli, neler başarmış ve neler başarmayı hedefliyor anlamalı ve ekibini incelemelisiniz. Bunun yanında kısa vadeli mi yoksa uzun vadeli mi bir yatırım stratejisi ile ilerleyeceğinizi belirlemek de önemli bir faktör. Ayrıca piyasada oluşan hype’dan uzak durarak sağlam adımlarla yatırım yapmanız da kayıp riskinizi en aza indirebilir.

Read Entire Article