Metaverse Coin’lerde Son Durum: MANA, APE, CEEK ve SAND!

2 years ago 92
Okuma Süresi: 3 Dakika

Tüm kripto para piyasası ile birlikte metaverse coin’ler de son günlerde konsolidasyon hareketleri sergiliyor. Piyasanın en popüler metaverse coin’leri olan Decentraland (MANA), Apecoin (APE), Ceek VR (CEEK) ve The Sandbx’ın (SAND) son fiyat hareketlerine bir göz atalım.

MANA ve APE

Piyasa değeri bakımından Apecoin en büyük metaverse coin konumunda bulunurken MANA da en büyük ikinci metaverse konumunda yer alıyor. 2,4 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan APE, son 24 saat içinde %2,5 artış yaşarken yazının kaleme alındığı an itibari ile 8,26 dolardan işlem görüyor. Grafiklere göre APE için 5,5 dolar bandı önemli bir destek oluştururken 17 dolar seviyesinin de güçlü bir direnç olduğu ifade ediliyor.

Buna ek olarak 2 milyar dolarlık piyasa değeri en büyük 35. coin konumunda bulunan MANA yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,1 dolardan işlem görüyor. MANA rekor seviyesini 9 dolar ile kırmıştı ve şu anda da rekor fiyatın %80 altında işlem görüyor. Grafiklere göre 0,62 dolar MANA için destek olarak işlem görürken 1,68 doların direnç olduğu ifade edilebilir.

CEEK ve SAND

Ceek VR özellikle son zamanlarda yaptığı hamleler ile Türkiye’den oldukça yoğun yatırımcı ilgisini üzerine çekti. CEEK yazının kaleme alındığı sırada 0,18 dolardan işlem gördüğünü ve son 24 saat içinde %2,5 artış yaşadığını ifade edebiliriz. Analistlere göre şu anda CEEK önemli bir seviyede bulunuyor ve 0,20 dolar direnç olarak görülürken 0,16 dolarn destek olabileceği ifade ediliyor.

Bunun yanında piyasanın en popüler metaverse coin’leri arasında yer SAND yazının kaleme alındığı sırada 1,39 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %2,2 artış yaşayan SAND’in 1,71 milyar dolarlık piyasa değeri ile 3. en büyük metaverse coin olarak yer aldığı görülüyor.

Analistlere göre 0,96 dolar şu anda destek olarak işlem görürken 1,36 dolar da direnç olarak grafiklerde yer alıyor. Analistler tüm altcoin’lerde olduğu gibi metaverse coin’lerde de bir ar5tış yaşanabilmesi için öncelikle BTC’nin yükselişe geçmesi gerektiğini ve 42.000 dolarlık önemli seviyeyi aşması gerektiğini ifade ediyor.

Read Entire Article