Metaverse Coin’lerde Son Durum: SAND, MANA ve Enjin Coin

2 years ago 111

Kripto para birimleri son günlerde FED’in de beklenen kararı açıklaması ile stabil bir seyir izlemeye başladı. Anlık olarak iniş çıkışlar görülse de bu hamlelerin piyasada büyük bir fark yaratmadığı ifade edilebilir. Peki, en popüler metaverse coin’ler olan The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) ve Enjin’de (ENJ) son durum ne?

The Sandbox Son Durum

The Sandbox şu anda piyasa değeri bakımından en büyük ikinci metaverse coin olarak karşımıza çıkıyor. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 3 dolar bandında işlem gören SAND, son 24 saatte %2 gibi bir geri çekilme yaşamış durumda.

Tüm kripto para birimleri içinde ne büyük 36. kripto para konumunda bulunan SAND için analistler en önemli seviyenin 3,2 dolar olduğunu ifade ediyor. 3,2 dolar üzerinde ise 3,5 doların direnç olabileceği ifade ediliyor.

Eğer SAND 3 dolarlık desteği kaybederse 2,8 dolar ve arından 2,6 doların test edilebileceği ifade ediliyor.

Decentraland Son Durum

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,3 dolardan işlem gören MANA, piyasa değeri bakımından en büyük metaverse coin konumunda bulunuyor. MANA’nın piyasa değeri şu anda 4,3 milyar dolar değerinde.

Analistlere göre MANA için şu anda 2,5 dolar seviyesi ilk direnç ve 2 dolar bandı da ilk destek olarak işlem görebilir. 2,5 doların hacimli bir kırılımının ise 3 dolarlık seviyeleri resme dahil edebileceği düşünülüyor. Eğer MANA 2 dolarlık desteği kaybederse 1,8 dolar test edilebilir.

Enjin Coin Son Durum

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,3 dolardan işlem gören ENJ, 1,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile ilk on metaverse coin arasında yer alıyor. Son 24 saat içinde ise ENJ’nin %1,5 gibi bir geri çekilme yaşadığı görülüyor.

Analistlere göre ENJ’nin yeniden yönünü yukarı çevirebilmesi için genel bir kripto para toparlanmasının görülmesi gerekiyor. ENJ için ilk direncin 1,5 ve ilk desteğin 1,2 dolar seviyelerinde olabileceği ifade ediliyor.

Read Entire Article