Metaverse Coin’lere Güncel Bakış: CEEK, MANA ve SAND’da Son Durum

2 years ago 121
 CEEK, MANA ve SAND'da Son Durum

Metaverse ekosisteminin büyümesiyle birlikte pek çok Metaverse coin popülarite kazandı ve yatırımcılarına büyük kazançlar sağladı. Bu makalede metaverse coin’lerde son durumu ele alacağız.

İşte CEEK, MANA ve SAND‘da son durum ve güncel seviyeler;

CEEK VR (CEEK)

Ceek coin, son bir ay içerisinde neredeyse %30’luk bir düşüş kaydetti ve şu anda da düşmeye devam ediyor. Ancak popüler metaverse coin geçtiğimiz hafta içerisinde 0.28 dolar seviyelerinden bir artış başlattı ve %17’lik bir artışla 0.33 dolar seviyelerine kadar yükselmeyi başardı.

CEEK daha sonra piyasanın da etkisiyle birlikte yeniden yön değiştirdi ve düşüş başlattı.

Öyle ki popüler metaverse altcoin, hafta içerisinde 0.28 dolar ila 0.30 dolar arasında işlem gördü ve şu anda da bu aralıkta işlem görmeye devam ediyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CEEK VR (CEEK), CoinMarketCap’ten alınan verilere göre son 24 saatte %1.23’lük bir düşüşle 0.2883 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Decentraland (MANA)

Piyasa değeri bakımından en büyüm Metaverse coin’i olan Decentraland‘e (MANA) baktığımızda ise, popüler altcoin de hafta içerisinde hızlı bir artışa şahit oldu.

Öyle ki popüler altcoin hafta içerisinde 2.35 dolar seviyelerinden artış başlatarak 2.53 dolar seviyesine kadar artış yaşadı. Ancak MANA‘nın yönüne baktığımızda popüler altcoin’in genel olarak düşüş trendine devam ettiğini söyleyebiliriz.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Decentraland (MANA), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.52’lik bir düşüşle 2.24 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

The Sandbox (SAND)

Son olarak piyasa değeri bakımından en büyük ikinci Metaverse coin‘i olan The Sandbox’a baktığımızda, benzer durumlar ile karşılaşıyoruz. Lider kripto para birimindeki fiyat hareketleri ile paralel bir performans gösteren SAND, hafta içerisinde 2.80 dolar seviyelerinden 3 d0ların üzerine yükselmeyi başardı.

Ancak lider kripto para birimi Bitcoin‘de yaşanan düşüşler diğerleri gibi SAND fiyatının da düşmesine neden oldu. Popüler Metaverse coin, yaşanan bu düşüşlerle birlikte 2.68 dolar seviyelerine kadar gerileme kaydetti.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ise The Sandbox (SAND), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.45’lik bir düşüşle 2.69 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Read Entire Article