Metaverse Coinler’de Son Durum: MANA, APE, GALA ve CEEK

2 years ago 100

TSİ 21.00'da açıklanacak olan Fed tutanakları öncesinde Bitcoin (BTC) yönünü aşağı çevirmiş durumda. En büyük kripto paradaki düşüş kripto para piyasalarının geri kalanıyla birlikte metaverse coinler'i de etkiledi. Peki öne çıkan metaverse coinler'inden MANA, APE, GALA ve CEEK'de son durum ne? Detaylar haberimizde.

Metaverse Coinler'de Son Durum

Kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum Blockchain'i tarafından desteklenen sanal gerçeklik platformu Decentraland'ın yerel varlığı MANA, yazım sırasında günlükte 4,28 düşüşle 1 dolardan işlem görüyor.

MANA, günün erken saatlerinde 1,0564 dolara kadar çıksa da düşüşten kaçamadı.

Yazım sırasında günlükte yüzde 2,5 düşüşle 6,09 dolardan işlem gören ApeCoin (APE), günün erken saatlerinde 6,4245 dolara kadar çıkmayı başarsa da o da Bitcoin'deki düşüşten payına düşeni aldı.

ApeCoin, Web3'ün ön saflarında yer alarak merkeziyetsiz bir topluluğu güçlendirmek ve teşvik etmek için APE ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 tabanlı yönetişim ve yardımcı program token'ıdır.

Oyunculara oyunlarının kontrolünü geri vererek oyun endüstrisini farklı bir yöne çekmeyi hedefleyen Gala projesinin yerel varlığı GALA, yazım sırasında günlükte yüzde 3,34 düşüşle 0,06573 dolardan alınıp satılıyor.

Günün erken saatlerinde 0,07161 dolara kadar çıkan GALA, o zamandan beri aşağı yönlü seyirde.

Popüler metaverse projeleri arasında yer alan CEEK VR'ın yerel varlığı CEEK, yazım sırasında günlükte yüzde 1,42 düşüşle 0,2215 dolardan işlem görüyor. Günün ilk saatlerinde 0,2822 dolara kadar çıkan CEEK, 0,2214 dolara kadar gerileyerek günün en düşük seviyesini gördü.

Kripto Palarda Son Durum

En büyük kripto para BTC'nin günlükte yüzde 1,5 değer kaybederek 23 bin 500 dolara kadar gerilemesi kripto para piyasalarının kana bulanmasına neden oldu. TSİ 21.00'da yayımlanacak olan Fed tutanakları öncesinde gelen bu düşüş küresel piyasalarla doğrudan bağlantılı. En büyük altcoin Ethereum (ETH) da Bitcoin'deki düşüşten payına düşeni aldı ve yazım sırasında günlükte yüzde 2,04 düşüşle bin 900 doların altında, bin 855 dolardan alınıp satılıyor. Yeniden 1.2 trilyon doların altına düşen kripto para piyasalarının toplam değeri ise 1.13 trilyon dolar seviyesinde hareket etmeye devam ediyor.

Piyasa uzmanları ve analistleri, Fed tutanaklarının yayımlanması öncesinde kripto paralardaki volatilitenin yüksek olabileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Read Entire Article