Metaverse Coinler’de Son Durum: The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) ve Theta Network (THETA)

2 years ago 113
 The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) ve Theta Network (THETA)

Kripto para piyasası dönemlerde düşük performans göstermeye devam ederken dev şirketler Metaverse‘e yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Peki bu durum metaverse coin‘lerin fiyatlarını etkiliyor mu?

Gelin metaverse coin’lerde son duruma hep birlikte bir göz atalım.

The Sandbox (SAND)

Popüler metavserse coin’lerinden olan The Sandbox (SAND), hafta içerisinde hızlı bir artış başlattıktan sonra 3.086 dolar seviyesine kadar yükseldi ve daha sonra yeniden düşüş başlattı.

Yaşanan düşüşle birlikte SAND, 2.69 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ancak SAND, yeniden yukarı yönlü bir hareket başlatmak için mücadele ediyor gibi görünüyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler metaverse coin The Sandbox (SAND), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.10’luk bir artışla 2.71 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Decentraland (MANA)

Piyasa hacmi bakımından Metaverse coin’ler arasında 2. sırada yer alan popüler altcoin Decentraland (MANA), hafta başında 2.13 dolar seviyesinde hareket ederken piyasada yaşanan düşüş dalgasıyla birlikte yönünü aşağıya çevirdi ve 2 doların altına geriledi.

Ancak daha sonra hızlı bir şekilde toparlanan MANA, 2.21 dolar seviyelerine kadar yeni bir artış başlattı.

Piyasada yaşanan düşüşlerle birlikte son günlerde yeniden yönünü aşağıya çeviren MANA, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1.08’lik düşüşle 2.01 dolar seviyelerine kadar geriledi.

ApeCoin (APE)

Popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’ın kendi token’ı olan ApeCoin (APE) ise son bir hafta içerisinde oldukça iyi bir artış kaydetti. Öyle ki fiyat bir hafta içerisinde %45’e yakın bir artış kaydetti.

Öyle ki hafta başında 11.6 dolar seviyelerinden hareket eden altcoin, yaşanan bu artışlarla birlikte 18 dolar seviyesinin de üzerine yükseldi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ise ApeCoin (APE), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1.48’lik bir artışla 16.69 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Theta Network (THETA)

Piyasa değeri bakımından metaverse coin’ler listesinde 3. sırada yer alan Theta Network‘de (THETA) artış yaşayan metaverse coin’lerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Hafta içerisinde diğerleriyle benzer bir performans sergileyen altcoin, hafta başında 3.03 dolar seviyelerinde işlem görürken yaşanan artışlarla birlikte 3.50 dolar seviyelerine kadar yükselmeyi başardı.

Daha sonra geri çekilen THETA, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.75’lik bir artışla 3.13 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article