Metaverse Coinlerde Son Durum: Radio Caca (RACA), Ceek VR (CEEK) ve Bu Altcoin!

2 years ago 117

Özellikle platform içerisindeki ödül kazanma, token toplama ve oyna kazan modeliyle ön plana çıkan metaverse projeleri, gün geçtikçe popülaritesini artırmaya devam ediyor. Ancak kriptoların düşüşlerini etkileyen etmenlerin, metaverse coinlerde de etkili olduğu gözüküyor. Bunun yanı sıra Radio Caca (RACA), tüm metaverse coinlerden ayrılarak en kötü performansı sergiliyor.

Radio Caca (RACA)

Elon Musk’ın annesi Maye Musk’ın metaverse projesi olan Radio Caca, son 24 saatteki en yüksek düşüşü göstererek yatırımcılarına kaybettiriyor. Her ne kadar bu süreçte Elon Musk’ın Twitter’ın tamamını satın alması iddiaları dile getirilse de bu RACA’nın fiyatının düşüşüne engel olamıyor. Bu yazı yazılırken RACA, son 24 saatteki %17’e yakın düşüşüyle yaklaşık 0,001357 dolardan işlem görüyor. 27 Mart’ta RACA’nın, 0,002673 dolara kadar ulaşabildiğini ve sonrasında düşüşe başladığını gözlemlemiştik. Bunun yanı sıra RACA, 20 Nisan’da 0,0019 dolara kadar tekrar bir yükseliş göstermiş ancak üzerinde konsolide olamamıştı. RACA, 27 Mart’taki fiyatının neredeyse yarısı kadar altında seyrediyor.

Ceek VR (CEEK)

Diğer bir popüler metaverse coinlerden olan ve platformunda ünlülerle tanışma fırsatı tanıyan Ceek VR, diğer altcoinler gibi düşüş trendinde ilerliyor. Bu yazı yazılırken CEEK, son 24 saatteki %5,5’e yakın düşüşüyle yaklaşık 0,4321 dolardan işlem görüyor. Ayrıca CEEK için 0,431 önemli bir direnç seviyesini işaret ediyor. Eğer CEEK, bu fiyat seviyesinin de altına inerse, 19 Mart’tan bu yana kazandığı kazançlarını sıfırlayabilir. Bunun da ötesinde CEEK, 7 Mart’ta gördüğü 0,28 dolarlık seviyelere kadar bile gerileyebilir.

Decentraland (MANA)

Metaverse coin denince akla ilk gelen olan MANA, çoğu metaverse coin ve tüm kriptolar gibi ortalama %5 kadar günlük düşüş trendinde ilerliyor. Bu yazı yazılırken MANA, son 24 saatteki yaklaşık %4,4 düşüşüyle 1,91 dolardan işlem görüyor. 1,9 dolar MANA için bir fiyat sınırını ifade ediyor ve Ocak ayından bu yana MANA’nın bu fiyat seviyesine kadar hiç düşmediği de görülüyor. MANA, en son 24 Ocak’ta yaklaşık 1,88 dolara kadar düşmüş ancak sonrasında 2 doların altına hiç düşmemişti. Uzmanlar, eğer böyle giderse MANA’nın 1,5 dolara kadar düşebileceğini söylüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article