Metaverse’de Son Durum: MANA, CEEK ve APE Kaç TL?

2 years ago 97

Kripto para birimleri hafta sonuna nispeten stabil hareketler ile başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin 21.600 dolar üzerinde işlem görmeye devam ederken metaverse coin’lerin de benzer hamleler ile ilerlediği görülüyor. Peki, piyasanın popüler metaverse coin’leri Decentraland (MANA), Ceek VR (CEEK) ve Apecoin (APE) mevcut piyasa koşullarında kaç TL’den işlem görüyor?

Mana Coin Kaç TL?

Piyasa değeri bakımından en büyük metaverse coin konumunda bulunan ve tüm kripto para birimleri içinde de en büyük 34. kripto para birimi olan MANA, yazının kaleme alındığı sırada 15,5 TL’den işlem görüyor. Buna ek olarak MANA coin’in 0,91 dolardan işlem gördüğünü de belirtmekte de fayda var. Son 24 saat içinde yaklaşık olarak %2 artış yaşayan MANA, son 1 haftada da %12 artış kaydetti. Ancak MANA’nın son 1 ay önceki fiyatının hala %7,5 altında işlem gördüğünü belirtmekte fayda var. Bunlara ek olarak MANA rekorunu 25 Kasım 2021 tarihinde 5,90 dolar ve 101,9 TL ile kırmıştı.

CEEK VR Kaç TL?

Son zamanlarda özellikle Türkiye’deki popülerliği ile de dikkat çeken CEEK coin yazının kaleme alındığı sırada 5,4 TL’den işlem görüyor. Piyasa değeri bakımından 114. sırada yer alan CEEK yine yazının kaleme alındığı sırada 0,31 dolardan el değiştirmeye devam ediyor. Bunlara ek olarak CEEK rekor seviyesini 29 Kasım 2021 tarihinde 1,20 dolar ve 20,6 TL ile görmüştü. Son 24 saat içinde %2 düşüş kaydetse de CEEK son 1 haftada %48 ve son 1 ayda da %79 artış yaşadı. Ancak CEEK hala rekor seviyesinin yaklaşık olarak %70 altında işlem görmeye devam ediyor.

APE Coin Kaç TL?

Geçtiğimiz haftalarda piyasa değeri bakımından en büyük metaverse konumunda bulunana APE, yazının kaleme alındığı sırada en büyük 3. metaverse coin ve en büyük 36. kripto para olarak kendisine yer buluyor. APE yazının yayına hazırlandığı sırada 87 TL’den ve 5 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %2 artış yaşayan APE coin, son 1 haftada %13,5 yükselirken son 1 ayda %13 düşüş yaşamış gibi görünüyor. Analistlere göre metaverse coin’lerde gözle görülür yukarı hamlelerin görülebilmesi için Bitcoin fiyatının da artışa geçmesi bekleniyor. Her ne kadar 2022 yılının dip seviyelerinin üzerine çıkılmış olsa da analistler hala piyasada belirsizliğin hakim olduğu görüşünde.
Read Entire Article