Milyarder Yatırımcının Bitcoin (BTC) Görüşü: “Kitlelere Yayılacak”

2 years ago 91

Amerikan risk sermayesi yatırımcısı Tim Draper, mevcut piyasa koşullarına rağmen Bitcoin'in (BTC) kitlesel olarak benimseneceği konusunda açıklamalarda bulundu.

"Küresel Para Birimi Bitcoin"

Milyarder yatırımcı Tim Draper geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında, insanların Bitcoin’in günlük satın alımlar için bir seçenek olduğunu anladığında kripto para birimini büyük ölçüde kullanmaya başlayacağını söyledi. Tim Draper açıklamalarında şunları söyledi:

“Kitleler çok yakında Bitcoin’i keşfedecekler. Yiyeceklerinizi, kıyafetlerinizi ve evinizi Bitcoin ile satın alma imkânınızın olduğunu düşünün. İtibari para birimini kullanmak için hiçbir sebebiniz olmazdı. Çünkü Bitcoin bir tür siyasi güce bağlı değil, aracı bankalar yok ve oldukça küresel.”

Bitcoin'in geleceği hakkında düşüncelerini bildiren milyarder yatırımcı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bitcoin olgunlaştıkça, dünya çapında daha fazla kişiye hitap edeceğini düşünüyorum. Dünya piyasalarında hakim olan ekonomik sıkıntılara bakıyorum, 1929 çöküşüne eşdeğer bir durum yaşıyoruz gibi görünüyor. Ancak Bitcoin'de daha ileri bir teknoloji var. ”

Dolardan Kaçış

Tim Draper, tüketicilerin dolara olan güvenini kaybedeceğini ve bunun yerine Bitcoin'e yöneleceğini tahmin ederken kripto para birimine olan inancını bir kez daha yineledi. Daha büyük hükümetlerin Bitcoin’i bir tehdit olarak görürken, diğerlerine kıyasla daha az güçlü ulusların kripto para birimini benimseyeceğini öne sürdü. Tim Draper Bitcoin’e olan inancını şu şekilde dile getirdi:

“Bitcoin’e en çok inananlardan biriyim. Yıllar boyunca Bitcoin almaya devam ettim ve alımlarımı bir noktada dolardan kaçış olarak gördüm. Önümüzdeki yıllarda kitleler halinde dolardan kaçıp, Bitcoin'e sığınma girişimleri olacağına inanıyorum. Bu süre zarfında Bitcoin’in türlü zorluklar yaşayacağını biliyorum. Ancak uzun vadeli bakıldığında Bitcoin’in mutlaka kazandıracağını düşünüyorum. Ayrıca bu dönemde merkez bankalarının ve hükümetlerin gerginleştiğini göreceksiniz. Büyük hükümetler gerginleşiyor fakat küçük hükümetler Bitcoin’e bir fırsat olarak bakıyor.”

Read Entire Article