Müjdeyi Veren Altcoin Yükseliyor! Balinalar Yoğun İlgi Göstermeye Başladı!

2 years ago 84

Dün bu saatlerde düşen Bitcoin fiyatı şimdi 19.600 doları zorluyor. Bu altcoin ise müjdeyle toparlanıyor. Kripto para kışının en zor günlerinde bile bazı altcoinler önemli adımlar atarak fiyat performanslarını iyileştirdi. XRP’nin SEC davasındaki kazanımı, Cardano’nun Vasil hard forku ve Ethereum’un Merge hareketi bunlardan bazılarıdır. Alanında büyük hakimiyete sahip olan bu kripto para ise son müjdeyle yükseliyor.

Chainlink (LINK) Yorum

Oracle alanındaki en büyük blockchain çözümü olan Chainlink bugün birçok DeFi protokolüne hizmet veriyor. Alanında ciddi bir rakibi olmadığı için merkezi olmayan borsaların ilk tercihi olması şaşırtıcı değil. Yazı hazırlandığı sırada yaklaşık 8 dolardan alıcı bulan LINK, son 24 saatte işlem hacminde %87 oranında artış gördük.

28 Eylül'de yayınlanan yeni bir Santiment raporuna göre Chainlink oldukça etkileyici büyüme sinyalleri gönderiyor. Önde gelen kripto analitik firması Santiment, Chainlink'in 21 Eylül'den bu yana genel kripto pazarından ayrılma belirtileri gösterdiğini belirtti. Bunun nedeni, fiyatın son altı gün içinde %18 oranında değer kazanmasıydı. Bu büyümenin nedenlerinden biri artan balina ilgisiydi. WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre son 24 saatte ilk 500 ETH balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri Chainlink oldu. LunarCrush ise sosyal medya hakimiyeti noktasında Chainlink’in dikkat çektiğini açıkladı. Kısa süre önce Poppe tarafından duyurulan 9 dolar hedefi son BTC düşüşüyle ertelenmişti. İlerleyen saatlerde LINK, bu olumlu sinyallerin etkisiyle bu hedefine odaklanabilir.

Chainlink Haberleri

SmartCon yükselişin diğer bir sebebidir. Chainlink bugünlerde önemli güncellemeler paylaşıyor. Chainlink SCALE bugün duyuruldu. Chainlink oracle ağlarının işletim maliyetlerini duyuran bu hamle bunu yaparken, geliştiricileri, daha gelişmiş ve düşük gecikme süreli akıllı sözleşme uygulamalarını etkinleştirmek için daha yüksek güncelleme frekanslarına sahip Veri Akışları gibi ekosistem ihtiyaçlarına özel yapılandırmaları içerebilen çeşitli önemli oracle hizmetlerine erişim olanağı sağlıyor. Sonuç olarak Chainlink SCALE, blok zincirler, dApp'ler, oracle hizmet sağlayıcıları ve kullanıcılar gibi Web3'teki her bir katılımcı için daha fazla ekonomik değer üretmeyi ve aynı zamanda tüm veri yığınını daha sürdürülebilir bir ekonomik modele geçirmeyi hedefliyor.

Yaklaşık 1 saat önce de BUILD Economics 2.0 programı duyuruldu. Bu adım Chainlink hizmet sağlayıcılarına ağ ücretleri ve diğer teşvikler sağlamayı taahhüt eder. BUILD desteğiyle projeler, en son oracle teknolojisini kullanarak katma değerli Web3 çözümlerini daha kolay üretebilecek.

Read Entire Article