Mükemmel Ötesi! Sektör Bunu Konuşuyor! Dünyaca Ünlü CEO Haykırdı: Bitcoin’de Buna Hazır Olun!

1 year ago 66

Bitcoin (BTC) yeniden küllerinden doğarken, önde gelen bir yatırımcı yaptığı metafor ile gündeme oturdu.

Bitcoin ve Hamam Böcekleri!

Tanınmış Tesla yatırımcısı Ross Gerber, Bitcoin'e dair önemli açıklamalar yaptı.  BTC'nin Ocak ayındaki muhteşem performansına işaret eden ünlü isim, bir kez daha zorluklara meydan okumayı başardıktan sonra Bitcoin'in yoluna devam edeceğinin altını çizdi. ABD merkzezli yatırım şirketi Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management'ın kurucu ortağı ve CEO'su olan Gerber, Bitcoin'i hamam böceğine benzetti. Uzmana göre, Bitcoin'in 23.000 doları geçmesi lider kripto para birimini ölü ilan eden ve felaket tellallığı yapan birçok kişide şok etkisi yarattı. Tıpki bir hamam böceği gibi, Bitcoin her seferinde yeniden diriliyor. Yönetici, Tweet'de bir de hamam böceği emojisi paylaştı. Yatırımcı uzun süredir kripto para savunucusu, bu yüzden tweet'i pek şaşırtıcı değil.

Daha önce bildirildiği üzere Gerber, 2020'de Anthony Pomliano ile yaptığı podcast'te  Bitcoin sahibi olduğunu açıklamışdı. Önde gelen yatırımcı, Bitcoin'i enflasyona karşı koruyan bir varlık ve dijital altın olarak nitelendirdi. Gerber'e göre, Bitcoin gerçekten de efsanevi hamam böceğine benziyor. BTC, sürekli değişen bir makro ortamda  neredeyse ölümsüz bir yaratık haline geldi. Hamam böceğinin dayanıklılığı, uyum sağlama yeteneğinden ve çok çeşitli koşullarda hayatta kalma yeteneğinden gelirken, sadeliği onlara meydan okumak isteyen daha karmaşık organizmalara göre belirgin bir avantaj sağlar. Çok sınırlı kaynaklarla yaşayabilmeleri ve hızla çoğalabilmeleri, koşullar değiştiğinde kolayca hareket etmelerini sağlar. Uzmana göre, Bitcoin yeni zirvelere ulaşacak.

Bitcoin'in Eşisz Doğası!

Aynı şekilde, uzmana göre, Bitcoin küresel ekonomide devrim yaratıyor ve sayısız olumsuzluğa rağmen 2009'da hayata geçmesinden bu yana katlanarak büyüdü. Bitcoin'in merkeziyetsiz doğası, onu hükümetler, bankalar veya diğer büyük kurumlar tarafından manipüle edilmeye veya ele geçirilmeye karşı bağışık hale getirir. Bu merkeziyetsiz yapı, enflasyonla ilişkili riski azaltırken finansal bağımsızlık ve hükümet müdahalesinden kurtulma sağlar. Birden fazla ayı piyasasını atlattıktan sonra, Bitcoin kayıplarını telafi etmeyi başardı ve kendisini modern küresel ekonomide dayanıklı ve özgün bir varlık olarak sağlamlaştırdı. Uzmanlara göre, Bitcoin'in yeni zirvelere ulaşabilmesi için Fed'in mevcut para politikasından geri adım atması gerekiyor.

Read Entire Article