Müzik Çaldığı Sürece Dans Dans Dans! Ünlü Analistten Bitcoin Yorumu!

1 year ago 64

Yatırımcıların Bitcoin'de (BTC) yön arayışı devam ederken yakından takip edilen kripto para analisti ve trader'ı Michaël van de Poppe, bugün açıklanan ABD istihdam verilerinin en büyük kripto para için kısa vadede iyiye işaret olduğunu söyledi.

27 bin 600 Doların Önemine Vurgu Yaptı, 30 Bin Dolara İşaret Etti

Kripto para analisti ve trader'ı Michaël van de Poppe, BTC için müziğin şimdilik çalmaya devam edeceğini belirterek "Yüzde 3,7 olarak beklenen işsizlik verisi yüzde 3,5 olarak geldi. Şimdilik veriler iyi geldi ama diğer veriler beklenene göre kötü geldi. Bitcoin şimdilik yükseliyor, müzik çalmaya devam ediyor." dedi.

Van de Poppe, en büyük kripto paranın 27 bin 600 dolar seviyesinin üzerinde kalması halinde 30 bin dolara sıçrayabileceğini öngörerek şunları söyledi:

Bitcoin sıkıcı bir ruh hali içinde hareket etmeye devam ediyor. Haftalardır akümüle oldu ve eski altcoin'ler bir bir patlıyor. Burada hala 27 bin 600 dolara fiyatın üzerinde kalması gereken önemli bir destek seviyesi olarak bakıyorum. Bu desteğin altına olacak bir hareketle 25 bin dolar ila 25 bin 400 dolara varan bir düşüş olabilir. Tarım dışı istihdam verisi açıklanana kadar fiyatın 27 bin bin 600 doların üzerinde kalması iyi oldu. Artık sırada 30 bin dolar var.

En büyük kripto paranın sakin bir hafta sonu geçirmesini beklediğini söyleyen Van de Poppe, "Bitcoin çok sakin bir hafta sonundan geçecek. Fiyatın sabit kalmasını bekliyorum ve bu aralıkta ne kadar uzun süre kalınırsa dürtü hareketi o kadar sert olur. Fiyatın 15 bin dolardan geldiği gerçeğine dayanarak, güçlü bir devamlılık göreceğimizi varsayıyorum. Şimdilik 27 bin 600 dolar destek olarak çalışmaya devam ediyor." eklemesini yaptı.

Bitcoin'de Son Durum

Kripto veri platformu CoinMarketCap'in sağladığı veriler Bitcoin'in gün içinde yüzde 0,48 düşüşle 27 bin 925 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. Fiyatın gün içinde oldukça dar bir aralıkta, 28 bin 118 dolar ila 27 bin 794 dolar aralığında hareket ettiğini de ekleyelim.

Öte yandan 540 milyar dolar piyasa değeri ve yüzde 45,9 hakimiyet oranı ile Bitcoin'in piyasa üzerindeki hakim kripto para olmaya devam ettiği görülüyor.

Read Entire Article