Nam Salan Analist 1’inin Destansı Olmak Üzere Yükselmesini Beklediği 3 Altcoin’i Paylaştı!

1 year ago 77

Yakından takip edilen kripto para analisti ve trader'ı Michaël van de Poppe, bir Ethereum (ETH) rakibinin son birkaç gün içinde kripto para piyasasının geri kalanından daha iyi performans gösterdikten sonra bile destansı bir fiyat hareketi için hazırlandığını iddia etti. Analist ayrıca yükseliş beklediği iki altcoin için de öngörüsünü paylaştı.

Analistin Radarındaki 2 Altcoin

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, 640 binden fazla Twitter takipçisine Fantom'un (FTM) kısa bir geri çekilme görmeden önce bu haftayı güçlü bir yükselişe geçirdiğine dikkat çekti. Poppe, boğaların fiyatı 0,50 dolara doğru itmeden önce FTM'nin 0,22 ila 0,24 dolar fiyat aralığı arasında destek bulmasını beklediğini belirterek şunları söyledi:

Geçtiğimiz hafta FTM'de çok güçlü bir hareket oldu. 0,26 dolara geri döndü ki bu iyi bir işaret. Muhtemelen bir noktada 0,24 ve 0,22 doları gözleyeceğim bir düzeltme olacak, ancak bunun bir ila iki hafta içinde 0,40-0,50 dolara çıkması benim için şaşırtıcı olmaz.

Fantom'un ardından Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon'a (MATIC) bakan kripto para analisti, MATIC fiyatının muhtemelen 1,30 dolar seviyesini yeniden test edebileceği bir ralli yapmasını öngördüğüne dikkat çekti:

Bu son günlerde güç gösteriyor. Eğer 0,84 dolar long fırsatı verecek olursa orada bir deneme yapmak için bekliyor olacağım. Dahası, önümüzdeki birkaç hafta içinde 1 dolar ve üzerine doğru devam etmesini ve potansiyel olarak 1,30 doların yeniden test edilmesini bekliyorum.

Litecoin'de Bu Seviyelere Dikkat

Öte yandan Poppe, son Eight Global bülteninde eşten eşe ödeme ağı Litecoin'e (LTC) dikkat çekti. LTC'nin diğer altcoin'lerden daha iyi performans gösterdiğini belirten kripto para analisti,  "Litecoin, aralığın kırılmasını sürdürdüğü için güçlü bir şekilde hareket ediyor. Birçok altcoin yeni dip seviyeler gördü, ancak Litecoin bunu yapmadı ve 65 dolardaki direnci kırarak 80 dolara doğru önemli bir yükseliş yaptı." dedi.

Analist, Litecoin'in yaklaşık 96 dolara kadar yükselebileceğini, ancak yalnızca yol boyunca kilit fiyat seviyelerinde destek bulması halinde bunun olacağını söyledi:

İzlenmesi gereken birkaç seviye var; bazıları çoktan aktif hale geldi. İlk senaryo 71 dolar seviyesine dayalı bir işlemdi ve bu işlem genel olarak gerçekleşti. Ayrıca, tercihen 72 dolar seviyesinde bir yeniden test görmek istersiniz, bu sayede 100 dolar bölgesine doğru long pozisyon alınabilir.

Read Entire Article