NBA Süper Yıldızı LeBron James, Önde Gelen Kripto Para Platformuyla Anlaştı

2 years ago 96

NBA’in süper yıldızı LeBron James, kripto sektörüne atılarak Crypto com ile önemli bir anlaşma kurdu. Dört kez NBA şampiyonu olan ve tarihin en büyük basketbolcularından biri olarak sayılan LeBron James, popüler kripto para alım satım platformu ile el sıkıştı.

LeBron James, Cryto com Ortaklığı Duyuruldu

Önde gelen kripto para platformu Crypto com, Web3’e odaklanan eğitim ve işgücü geliştirme fırsatlarını desteklemek adına LeBron James ve şirketi LeBron James Family Foundation (LJFF) ile ortaklık kurdu. Önemli bir eğitim temeli üzerine inşa edilen ortaklık, I PROMISE programına bağlı öğrencilere, ailelere ve internetin geleceği Web3’ü inşa etme adına planları kapsayacak. Öte yandan geliştiriciler ve kullanıcılar tarafından sahiplenilen daha adil ve dürüst bir internet sunumu vaatler arasında yer alıyor.

Süper yıldız James, vakfı aracılığıyla Web3 eğitim kaynaklarını ve işgücü gelişimini bir araya getirerek topluluğu sıfırdan inşa etmek ve yetersiz hizmet alan kişileri desteklemek adına bir model oluşturuyor. LeBron, yeni adım için heyecanlanını belirtirken şunları kaydetti: “Blok zincir teknolojisi ekonomi, spor, eğlence, sanat ve daha birçok sektörde devrim yaratmaya devam ediyor. Benim doğup büyüdüğüm yerdeki gibi ilerleme kaydedememiş toplulukların geride kalmamasını sağlamak istiyorum. Crypto com ve ben, bilgi ve araçlar gücüyle topluluğa eğitim ve destek ihtiyacı konusunda hemfikiriz. Bu fırsatları insanlara sunmak için onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

Önde Gelen Borsanın CEO’su Ne Düşünüyor?

Crypto com kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, LeBron James ve vakfı hakkında övgü dolu sözler kullandı. Marszalek, James’in geride kalmış toplulukların hayatlarını eğitim yoluyla gerçekten dönüştürdüğünü aktarırken ortaklıklarının gerçek değerler uyumuna dayandığını dile getirdi.

Öte yandan Crypto com, LeBron James’in forma giydiği Los Angeles Lakers takımının tarihi stadı Staples Center’ın isim hakkını 10 yıllığına satın almıştı.

Read Entire Article