Ne DOGE Ne SHIB! Bu Altcoin Şaha Kalkabilir! 4 Platformdan Çarpıcı Tahmin!

1 year ago 54

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) yine odak noktası haline gelirken, yatırımcının gözü aynı zamanda Terra Classic'te(LUNC).

LUNC: Dafa Fazla Platform Kervana Katılıyor!

Terra Classic, yaklaşık 40 merkeziyetsiz uygulama (dApps) tarafından destekleniyor ve liste büyümeye devam ediyor. Hacim bazında dünyanın en büyük borsası olan Binance, yakımlara ara vermeden devam ediyor.  Analistler, LUNC'un yakında Dogecoin ve Shiba Inu'dan daha iyi performans gösterebileceğine inanıyor. Binance, LUNC yakma mekanizmasını güncelledi. Binance, Terra Classic'in  ivme kazanmasına büyük katkı sağladı. Borsa, bir ayı aşkın süredir Terra Classic spot ve marj işlem çiftlerinden alınan ücretleri yakıyor. Bugün bildirildiği üzere Binance, beşinci hafta için LUNC yakımlaırnı tamamladı.  Binance, 306.406 dolar değerinde toplam 1.26 milyar LUNC yaktı. Binance, sadece beş hafta içinde, yakılan tüm LUNC'ların %50'sinden fazlasını temsil eden yaklaşık 13.7 milyar LUNC yaktı. Binance'in yakın zamanda yaptığı yakımın borsa tarafından yeni bir uygulamanın başlangıcı olduğunu belirtmekte fayda var. Bundan böyle Binance artık LUNC'ları haftalık olarak yakmayacak.

Borsa, LUNC yakım işlemlerini aylık olarak yapacak. Binance yaptığı duyuruda, "LUNC yakma mekanizması, LUNC yakımları, bundan sonra haftalık bazda değil aylık bazda gerçekleşecek" açıklamasını yaptı. Gelişmeye dayalı olarak, Binance'in LUNC yakma işleminin altıncısı 1 Aralık'ta gerçekleşecek. Önde gelen borsalardan MEXC, LUNC DAO, KuCoin de, büyük miktarlarda LUNC yakmaya devam ediyor.  Tipik olarak, bir varlığın dolaşımdaki arzdan çıkarılması, borsalar arasındaki satış baskısını azaltır. Arz dinamikleri fiyatı doğrudan etkilediğinden, bunun uzun vadede LUNC fiyatını yükseltmesi bekleniyor. Yakım mekanizması uygulaması sırasında, Binance ve diğer borsalar, büyük miktarda LUNC'u dolaşımdan kaldırdı. Bu hamle, LUNC fiyatını yükseltmeyi başaramadı. Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coin'ler şu anda LUNC'tan daha iyi performans gösteriyor. Ancak, bazı analitler uzun vadede umutlu.

Uzun Vadede Fiyat Tahminleri!

Uzmanlar, LUNC fiyat trendini değerlendirdi ve varlık için uzun vadeli hedefler belirledi. Kripto para fiyat tahmin sitesi  Telegaon, 2025'te LUNC'nin minimum ve maksimum fiyatının 0,0089 dolar ve 0,028 dolar olacağını tahmin ediyor. FXStreet analistleri, LUNC'un fiyat performansını incelediler ve altcoin için ortalama 0.015 dolar fiyat belirlediler. Coinpedia, LUNC'un 2025'te en yüksek 0,002846 dolar ve en düşük ie  0,001094 dolarda olacağına inanıyor. LUNC, an itibariyle 0,000241 dolardan işlem görüyor  ve geçen hafta %4,6 değer kaydetti.

NewsBTC'deki analistler LUNC/USDT fiyat grafiğini değerlendirdi ve boğaların varlığı 0,000277'da yani 21 günlük EMA'nın üzerine çıkması durumunda trendin tersine dönmesinin muhtemel olduğunu savundu. LUNC fiyatı 0,000277 dolarlık kilit seviyenin üzerinde kaldığı sürece, ivme kazanabilir.   Devam eden ayı piyasasında, Bitcoin'in hakimiyeti azaldıkça, altcoin'ler ve meme coin'ler sahneyi devaldı.

Read Entire Article