Ne SHIB Ne DOGE! Bu Meme Coin 31 Ekim’de Tarih Yazacak: Kabul Edildi!

1 year ago 68

Meme coin'ler arasındaki savaş tüm hızıyla devam ederken, önde gelen SHIB rakibi proje hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Dogechain, Toplam Arzın Yüzde 80'ini Yakacak!

Dogechain (DC), piyasaya sürülmemiş toplam arzının %80'ini birkaç gün içinde yakacağını onayladı. Dogechain'in arkasındaki ekip, 800 milyar token'ın 31 Ekim'de yakılacağını teyit etti.  Bu teklif için son bir haftadır oylama yapılıyordu. Katılımcıların büyük bir bölümü, bu karara sıcak baktı. %99.99'luk bir onay ile geçen teklif sonrası meme coin ivme kazanmaya başladı.  Dogechain an itibariyle 0,002296 dolardan işlem görüyor. 800 milyar token 1,83 milyar dolar değerinde. Uzmanlara göre, böylesine büyük bir adım token'ın fiyatını artırmak için büyük önem teşkil ediyor. Ekip tarafından yapılan açıklamada “Oylama sonuçlandı. Büyük yakım onaylandı. Yakım, 31 Ekim’de gerçekleşecek. 800 milyar DC yakılacak.” ifadelerine yer verildi. SHIB yakımları yetersiz görülürken, Dogechain Vakfı'nın, piyasaya sürülmemiş toplam token arzının %80’ini yakması  ses getirdi.

Dogechain'in devasa yakım planı, meme coin'in fiyatını olumlu yönde etkiliyor. Son 24 saatte DC %43 arttı. Dogechain 16 Ağustos 2022'de piyasaya sürüldü. Piyasaya sürüldüğü sırada birçok yatırımcı projeyi önemli bir Dogecoin rakibi olarak gördü ve bazı insanlar onu bir DOGE katili olarak nitelendirdi. Ortaya çıkan hype, DC'nin yaygın olarak benimsenmesini sağladı. Dogecoin'in etkileyici rallisini kaçıranlar, DC'yi meme coin çılgınlığına katılmak için bir fırsat olarak gördü. Lansmanından iki hafta sonra DC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,004627 dolara yükseldi. An itibariyle, Dogecoin'in piyasa değeri 69.28 milyon dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 27.53 milyon dolar.

İnanılmaz Rakamlar!

Dogechain piyasaya sürüldükten üç aydan kısa bir süre sonra, kripto para borsaları, giderek artan popülaritesi göz önüne alındığında, meme coin'i listelemeye başladı. Coingecko verilerine göre, Dogechain şu anda KuCoin ve Gate.io, Huobi ve diğerleri dahil olmak üzere toplamda 22 platformda listelenmiş durumda. Dogechain emekleme aşamalarında olmasına  rağmen akıllara durgunluk veren kilometre taşları kaydettiğini görmek şaşırtıcı.

Bildirildiği gibi, Dogechain ekibinin, DC'yi tanıtmak için Dogecoin kurucu ortağı Billy Marcus'a 14 milyon dolarlık bir rüşvet teklif ettiği bildirildi. Ancak, Marcus teklifi reddetti. Ayrıca, bir Dogechain geliştiricisine bağlı bir cüzdan, Ağustos ayında 1 milyon DC satarken yakalandı. İlginç bir şekilde, Dogechain bu tartışmaların ötesine geçti ve farklı yönlerden muazzam bir büyüme kaydetmeye devam etti. Bu ayın başlarında, Dogechain'in benzersiz cüzdanları, günlük 1 milyon işlemle toplam 55 milyon işleme ulaştı. Benzersiz adres sayısı ise 250.00'i  aştı.

Read Entire Article