Near Protocol (NEAR) Hangi Fiyatta Satın Alma Fırsatı Sunabilir?

2 years ago 95

En güçlü Ethereum rakiplerinden olan NEAR bir süredir dip seviyesinden önemli ölçüde toparlandı. Peki yatırımcılar için hangi fiyat bölgesi alım fırsatı sunabilir? Güncel veriler ışığında NEAR için kritik destek ve dirençleri ele alıyoruz. Haftanın yıldızı yükselişine devam edebilecek mi? İşte detaylar.

Near Protocol (NEAR)

Geçen hafta, fiyat ivmesi büyük ölçüde yukarı yönlü hareket ettiğinden dip seviyede alım yapan NEAR yatırımcıları gayet mutlu görünüyor. 19 Haziran'da 3 doların biraz üzerinde bir seviyeden alıcı bulan NEAR, yazı hazırlandığı sırada 4,3 dolara yükselerek %40’lık bir sıçrama yaşadı. Son 24 saatte ise NEAR yaklaşık %16 artış yaşadı.

Kripto para yatırımcıları son birkaç günde piyasalarda yaşanan yükselişi kaçırmanın rahatsızlığını hissediyor. Peki NEAR satın almak için bir sonraki şanslı seviye kaç dolar olabilir?

NEAR Bu Fiyattan Alınır Mı?

Popüler kripto para analisti Crypto Tony geçtiğimiz hafta fiyatın 2 dolara düşmesi halinde iyi bir satın ama fırsatı vereceğini söylüyordu. Ancak, NEAR fiyatı bu seviyeden yaklaşık %50 artarak 4,38 dolara ulaştı. Fakat analiste göre popüler Ethereum rakibi 2 dolarlık alım bölgesine mutlaka gelecek. Analist şunları söyledi;

“Bu (3,40 dolar) talep bölgesinin NEAR'da test edilmesinden bu yana %50 artış yaşadık. 2 dolarda bekleyen daha fazla alım emrim var ama şu ana kadar bu hareketten çok memnunum”.

Bu arada, NEAR'ın piyasa değeri de son bir haftada büyük bir artış gösterdi. Geçen hafta 2,22 milyar dolarlık piyasa değerinden şu anki 2,88 milyar dolarlık büyüklüğe %30'luk büyük bir sıçrama yaptı.

Devam eden kripto krizine uyum sağlayan şirket, yapısında önemli değişiklikler yaptı. NEAR kısa süre önce bir ürün ve mühendislik organizasyonu oluşturdu. NEAR Vakfı'nın CEO'su Marieke Flament, bir blogda kripto ekosisteminin bu şoklara karşı bağışık olmadığını söyledi.

“Kripto ekosistemi üç yıl öncesine göre daha sağlam. Projelere her zamankinden daha fazla sermaye akıyor, artan miktarda üst düzey yetenek var. Ayrıca, daha fazla projenin gelişmesi için daha iyi bir temel sağlayan olgunlaşmış bir altyapı var”.

Ayrıca, yeniden yapılanma kapsamında yaklaşık 17 ekip üyesinin ayrılacağı açıklandı ve 16 yeni açık pozisyon duyuruldu.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article