Nexo Nasıl Alınır?

2 years ago 124

Nexo platformu ve yerel NEXO tokenı, ana faaliyeti anında kripto para destekli krediler sağlamak olan Nexo blok zinciri tabanlı sistemin çekirdeğini oluşturur. Nisan 2018’de piyasaya sürülen platform, kredilerin kredi notu kontrollerine bağlı olmaksızın kripto kredileri edinmenin her zamankinden daha kolay hale getirildiği modeli tanıtmayı amaçlıyor.

Nexo (NEXO) Nedir?

Açıklamalara göre sistem, dijital varlıkları aracılığıyla müşterilerin likiditesine destek sağlama avantajıyla birlikte, otomatik ve esnek bir şekilde likiditeyi güvence altına almak için bir araç olarak tasarlanmış. Nexo, Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Monero vb. gibi popüler seçenekler de dahil olmak üzere 20’den fazla kripto para birimini destekler.

Ayrıca USD, EUR, BTC, ETH ve NEXO tokanları için ödemeler desteklenir. Blockchain teknolojisi, Nexo Oracle bileşeninin Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeleri işlemekle ve belirli bir krediyle ilgili verileri depolamakla görevli olduğu Nexo’nun kalbindeki şeffaflık odaklı sistemin omurgasını sağlar.

Nexo ile alınan krediler, aynı gün veya ertesi gün SWIFT, SEPA veya ACH içeren banka havaleleri yoluyla alınabilir. Alıcı hesap, kişisel veya ticari bir hesap olabilir. Anında kripto kredileri, ücretsiz Nexo kartı kullanma seçeneğiyle birlikte çalışır.

Bununla birlikte kredi limiti, bir müşterinin Nexo hesabında tutulan kripto varlıklarının değerine göre hesaplanır ve varlıkların değer kazanmasından hemen sonra ek kredi kullanılabilir hale gelir.

Bunun yanında yapılan açıklamalara göre NEXO tokenları kısıtlı menkul kıymetler olarak işlem görmektedir. Bir kullanıcı bunları kullanmaya karar verirse, faiz oranında %50 indirimle Nexo’ya geri ödeme yapmak için kullanılırlar. Aynı zamanda, yalnızca NEXO’yu elinde tutmak, müşteriye daha yüksek bir kredi limitinden ve yüzde 30 Nexo kar payı ödemesinden yararlanma hakkı verir.

NEXO Coin Nereden Alınır?

NEXO Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. NEXO Coin; Binance platformunda NEXO/BTC, NEXO/USDT ve NEXO/BUSD paritelerinde işlem görüyor. NEXO Coin, bu yazının hazırlandığı sırada 2,5 dolardan alım satım işlemi görüyor.

NEXO Coin (NEXO ) satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya geleneksel para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de NEXO Coin satın alabilirsiniz. NEXO/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. NEXO/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından NEXO Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article