NFT Devi Yuga Labs, Tanıtım Fragmanını Yayınladı: “Otherside” İsminde Yeni Bir Proje Geliyor!

2 years ago 119

Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs, resmi Twitter hesabından “Otherside” isimli yeni projesinin tanıtım fragmanını yayınladı. Yapılan paylaşımda herhangi bir detay belirtilmese de projede ApeCoin’in kullanılacağı ifade edildi.

NFT Devi Yuga Labs’tan Yeni Proje

Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs, yeni projesini duyurdu. Resmi Twitter hesabından projeye ilişkin bir tanıtım fragmanı yayınlanan Yuga Labs, “Nisan ayında Otheside’da görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. Henüz projenin detayları belli olmasa da yapılan Twitter paylaşımında, projede ApeCoin‘in kullanılacağı belirtildi.

Animoca Brands’in yan kuruluşu nWay, 16 Mart’ta Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile BAYC ile işbirliği içinde olduklarını ve play-to-earn modelli yeni bir oyun platformu üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. “Otherside” isimli bu yeni projenin, söz konusu işbirliği ile ilgili olup olmadığı henüz belli değil. Ancak Yuga Labs’ın bu yeni projesinin, NFT’lerin kilit bir rol oynayacağı play-to-earn modeline sahip bir sanal gerçeklik platformu olacağı yönünde bir beklenti oluşmuş durumda.

BAYC Koleksiyonunun Taban Fiyatı 100 ETH’yi Aştı

Bored Ape Yacht Club’ın kripto para birimi ApeCoin’in piyasaya sürülmesi ile birlikte koleksiyonun taban fiyatı yükselişe geçerek 100 ETH‘yi aştı. Öte yandan ApeCoin de piyasaya sürülmesinin hemen ardından oldukça yüksek oranlarda değer artışları yaşadı. Kaydettiği son fiyat hareketleri ile de ApeCoin, CoinMarketCap verilerine göre 13,30 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article