Novogratz’dan İddialı Tahmin: Bitcoin 5 Yıl İçinde Bu Seviyeye Ulaşacak!

2 years ago 98

Lider kripto para birimi Bitcoin birkaç gündür yükseliş grafikleri çiziyor ve 24.000 dolarlık seviyenin hemen altında işlem görmeye devam ediyor. BTC son 24 saat içinde yaşadığı %7 yükseliş ile de dikkat çekiyor. Buna ek olarak piyasanın popüler isimlerinden biri Bitcoin’in önümüzdeki 5 yıl içinde görmesini beklediği seviyeyi paylaştı.

BTC Hedef: 500.000 Dolar

Kripto para ekosistemi varoluşundan bu yana çok sayıda eleştirmenin ilgisini çekti ve çekmeye devam ediyor. Ancak Mike Novogratz gibi isimlerin kripto para birimlerini uzun zamandır desteklediklerini de ifade etmekte fayda var.

Milyarder isim Mike Novogratz, Bitcoin'in önümüzdeki beş yıl içinde 500.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Yani, kripto yatırım şirketi Galaxy Digital'in CEO'su Novogratz, Bloomberg Crypto Summit'te yaptığı konuşmada, BTC'nin beş yıl içinde yarım milyon dolar değerinde olacağını belirtti. Milyarder isim, kripto para biriminin artan kullanımının ve istisnai özelliklerinin 500.000 dolarlık fiyatı 5 yıl içinde getirebileceğine inanıyor.

Novogratz’ın yanı sıra bazı kripto para destekçilerinin de milyarder isimler aynı çizgide oldukları görülüyor. Yatırım firması SkyBridge Capital'in kurucusu Anthony Scaramucci, bu yılın Ocak ayında Bitcoin'in önümüzdeki dört ila beş yıl içinde 500.000 dolarlık bir fiyata ulaşacağını düşündüğünü dile getirmişti.

Öte yandan Gemini kripto para borsasının kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss da Bitcoin'in gerçek kabulünün henüz başlamadığını belirtiyorlar. İkizler de önemli isimlerle aynı şekilde gelecekte Bitcoin fiyatının 500.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Bitcoin’in Benzersiz Özellikleri

Bunlara ek olarak Novogratz'a göre Bitcoin, benzersiz özellikleriyle öne çıkıyor. Popüler isim konuyla ilgili açıklamalarında, “Bitcoin, anti-enflasyonist bir değer deposu olmak için özel olarak tasarlandı” ifadelerini kullandı. Novogratz açıklamalarında, “Pek çok açıdan, kriptonun aktarılabilirliği onu değerli metal altından üstün kılıyor. “ sözleri ile devam etti.

Read Entire Article