NYSE Eski Başkanından Bitcoin’e Övgü: “Her Portföyün Bir Parçası Olacak!”

2 years ago 102

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE: New York Stock Exchange) eski Başkanı Thomas Farley, yakın tarihli bir röportajında lider kripto para birimi Bitcoin'e ilişkin düşüncelerini paylaştı. Farley, Bitcoin'in güvenilir yapısı ve 21 milyonluk sınırlı arzı dolayısıyla yatırımcıların küçük miktarlarda da olsa portföylerinin bir parçası olması gerektiğini öne sürdü. Ancak Bitcoin'e ilişkin olumlu düşüncelerini dile getiren Farley, aynı zamanda fiyat dalgalanmalarına da dikkat çekerek yatırımcılar adına bir risk vurgusu yaptı.

NYSE Eski Başkanından Bitcoin Yorumu

New York Menkul Kıymetler Borsası eski Başkanı Thomas Farley, yakın tarihli bir röportajında lider kripto para birimi Bitcoin'e ilişkin düşüncelerini paylaştı. Kripto para piyasasındaki çoğu kripto para biriminin oldukça spekülatif bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Farley, Bitcoin'in ise güvenilir bir yapıya sahip olduğunu öne sürdü ve BTC'nin 21 milyonluk sınırlı arzına dikkat çekti. NYSE eski Başkanı Farley, küçük miktarlarda da olsa Bitcoin'in yatırımcıların portföylerinin bir parçası olması gerektiğine yönelik düşüncelerini de ifadelerine ekledi.

Yatırımcılara Yüksek Volatilite Uyarısı

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE: New York Stock Exchange) eski Başkanı Thomas Farley, lider kripto para birimi Bitcoin'in güvenilir yapısına ve 21 milyonluk sınırlı arzına dikkat çekerek BTC hakkındaki olumlu düşüncelerini dile getirse de aynı zamanda fiyat dalgalanmalarının da önemli bir risk faktörü olduğunu belirtti. Farley, Bitcoin'deki fiyat dalgalanmalarının diğer yatırım araçlarına kıyasla çok daha yüksek olduğunun altını çizdi ve yatırımcılar adına risk vurgusu yaptı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article