On-Chain Analisti, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi: Bitcoin’de Dip Fiyat Seviyelerine Ulaşıldı mı?

2 years ago 98

On-chain analisti Willy Woo, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi ve piyasadaki son durum ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Woo, BTC'nin dip fiyat seviyelerine yaklaşmış olabileceğini ve kripto para piyasasının yeni bir konsolidasyon sürecine girebileceğini ifade etti.

On-Chain Analisti, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

On-chain analisti Willy Woo, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki son durum ile ilgili düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Woo, teknik görünümün lider kripto para birimi Bitcoin'in dip fiyat seviyelerine yaklaşmış olabileceğine yönelik sinyaller verdiğini ifade etti ve kripto para piyasasının yeni bir konsolidasyon sürecine girebileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün öğlen saatlerinden bu yana kaydettiği düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 29.300 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %7'ye yakın değer kaybetti ve 1.670 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,24 trilyon dolara geriledi. Ayrıca kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 265 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article