Önemli Açıklama! Bu Eyalet, Bitcoin’i (BTC) Kabul Etmeye Hazırlanıyor!

2 years ago 79
Önemli Açıklama! Bu Eyalet, Bitcoin'i (BTC) Kabul Etmeye Hazırlanıyor!

Austin Belediye Başkanı Steve Adler, Bitcoin‘i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmenin yollarını araştırdığını açıkladı. Adler, blok zinciri teknolojisinin ve kripto ödemelerinin şehrin kaderini değiştirebileceğine ve iki yeni girişim getirebileceğine inandığını belirtti ve iki yeni girişim önerisinde bulundu.

Texas, Bitcoin’i Ödeme Seçeneği Olarak Kabul Etmenin Yollarını Araştırıyor

Texas‘ın en büyük 4. şehir olan Austin’in belediye başkanı Steve Adler, iki yeni girişim önererek blockchain teknolojisinin ve kripto ödemelerinin Austin şehrine neler getirebileceğinin keşfini tamamen benimsedi.

İlk girişim, Teksas’ın dördüncü en büyük şehrinin blok zincir teknolojilerinin faydalarını teşvik etmesini ve teknolojik ekosistemde “eşitliği, çeşitliliği, erişilebilirliği ve katılımı teşvik etmesini” sağlamayı amaçlıyor. Bu amaçla May Adler, şehir yöneticisini akıllı sözleşmeler, tedarik zinciri yönetimi ve sigortadan sanat, medya, bağış toplama ve kimlik doğrulamaya kadar 20 alanda şehrin Web3 ve blok zincirini nasıl kullanabileceğini araştırmaya yönlendirdi.

Belediye Başkanı Adler’in ikinci girişimi, şehir yöneticisine şehrin Bitcoin (BTC) ve kripto para ile ilgili politikaları nasıl benimseyebileceği konusunda bir “gerçek bulma çalışması” yürütmesini emrediyor. Bu çabalar sayesinde, Belediye Başkanı Adler, Austin sakinlerinin faturalarını yasal olarak kripto ile ödemelerinin yollarını bulmak istiyor gibi görünüyor.

İki teklif, 24 Mart’ta şehir konseyi tarafından oylanacak. Bu iki girişim başarılı olursa, Austin’i kripto para birimleri üzerinde gelişen işletmeler için bir merkez haline getirebilir.

Hareket ayrıca işletmelerin yasal olarak kripto para birimlerini ödeme olarak benimsemelerine ve gelirlerini artırmanın yeni yollarını bulmalarına yardımcı olacak. Buna ek olarak, bu aynı zamanda yeni işletmelerin yeni finansal modülü kendi yararları için keşfetmelerinin kapılarını da açacaktır.

Adler ayrıca yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Şehir Yöneticisi, Şehrin şehir yönetimi içinde ve genel olarak toplulukta blok zinciri ve diğer Web3 ile ilgili teknolojiler, protokoller ve uygulamalar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere yeni teknolojilerin yaratılmasını ve geliştirilmesini destekleyen bir ortam yaratmaya yardımcı olmasını sağlamaya yöneliktir.

Austin, blockchain teknolojisindeki ayak izini genişletmek için New York, Miami ve Colorado ile benzer şekilde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca Philadelphia da kripto para birimlerini bir ödeme seçeneği olarak değerlendirmeyi düşünüyor.

Hükümetler Bitcoin ve Kripto Para Birimlerine Karşı Uyanıyor

Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin beklentilerine uyanıyor. ABD Başkanı Joe Biden kısa süre önce kriptolar hakkında bir icra emri yayınladı.

Ayrıca, düzenleme planları bir yasak için zemin hazırlamadığı için yürütme emri dijital para birimlerinin büyümesine karşı tarafsız olarak görülüyor. Ek olarak, Biden’ın emri, federal kurumlardan gelişen kripto para birimi teknolojilerine yanıtlar geliştirmelerini istedi.

Read Entire Article