Öngörüleri Çıkan Analist: Bitcoin’de Bu Seviye Kaçınılmaz

2 years ago 80

Tecrübeli kripto para analisti ve trader'ı Tone Vays, bir dizi önemli teknik göstergenin, yılın çoğunluğunda değer kaybetmesinin ardından Bitcoin (BTC) için yükselişe geçtiğini söyledi.

Teknik Göstergeler

Kripto para analisti ve trader'ı Tone Vays, son strateji oturumundan 120 binden fazla YouTube abonesi haftalık grafik birden fazla yükseliş sinyali verirken Bitcoin'in güçlü göründüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

Haftalık mumlarda hala daha yüksek bir kapanışımız var. Haftalık mumlarda hala daha yüksek bir salınımımız var. Bunların ikisi de yükselişin işaretleri. Yeşil yıldız mumumuz var. MRG'de (momentumun tersine dönmesi göstergesi) yükseliş sayımı var ve 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerindeyiz. Bunların hepsi yükseliş işaretleri.  MACD (hareketli ortalama yakınsama sapması) kırılım yapmak üzere. Bu bir yükseliş işareti. Daha önce bu noktada olduk. Pek bir şey toplayamadık ama sanırım bu sefer farklı.

Vays'in işaret ettiği gibi, yatırımcılar trendlerdeki olası geri dönüşleri tespit etmek için MRI ve MACD'yi kullanır. Analist, iki önemli teknik göstergenin de BTC için güç belirtileri gösterdiğini ekledi.

28 Bin Dolar Hedefi

Vays'e göre, bir varlığın alım ve satım baskısını ölçen Chaikin Para Akışı (CMF) "umut verici görünüyor". Buna ek olarak, tecrübeli analist olası trend dönüşlerine işaret eden bir momentum göstergesi olan göreceli güç endeksinin (RSI) de yükselişe geçtiğini söyleyerek şunları belirtti:

CMF de çok olumlu görünüyor. CMF'yi son tümsek üzerinden ancak daha da önemlisi sıfır çizgisi üzerinden alabilirsek güzel olurdu. Oraya ulaşmak için birkaç haftaya daha ihtiyacımız olabilir, ancak umut verici görünüyor. Yani iyi görünüyor. RSI normal seviyelerde. Bu nedenle, bunun RSI perspektifinden potansiyel bir satın alım fırsatı olduğunu söylüyor. Yani tüm metrikler aslında bir yükseliş ortamına dönüşüyor.

Analist, günlük Bitcoin grafiğine bakıldığında, son gerilemeye rağmen BTC'de yükselişin devam edeceğini ve en büyük kripto paranın 28 bin dolar seviyesini hedeflediğinin altını çizdi.

Bitcoin, yazım sırasında günlükte yüzde 1,08 yükselişle 23 bin 28 dolardan alınıp satılıyor. BTC'nin piyasa değeri ise 440 milyar dolarda bulunuyor. Kripto para piyasalarının piyasa değeri ise 1 trilyon doların üzerinde, 1 trilyon 68 milyar dolarda.

Read Entire Article