Özel Sermaye Devi Şirketi CEO’sundan İddialı Kripto Para Açıklaması!

1 year ago 79

Özel sermaye devi The Carlyle Group'un kurucu ortağı ve eş başkanı, kripto paralara karşı şüpheci tavırlar sergileyen yatırımcıların görüşlerinin yanlış olduğunun ilerleyen dönemlerde kanıtlanacağını iddia etti.

"Şüpheci Tavırlar Sona Erecek"

Citadel CEO'su Ken Griffin ile yaptığı yeni bir röportajda David Rubenstein, kripto para birimlerinin uzun yıllar piyasalarda kalıcı olduğuna inandığını ve kripto paralara şüpheci davranan yatırımcılarının bu durumu önümüzdeki yıllarda anlayacağını ileri sürdü. Uzman isim açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Önümüzdeki yıllarda kripto para birimlerinde, bazı yatırımcıların iddia ettiği gibi şüpheci tavırların uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

David Rubenstein herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmamış olsa da ekosisteme dolaylı yoldan yatırımlar yaptığını belirtti. Milyarder yatırımcı ek olarak şunları söyledi:

Kripto para birimlerine yatırım yapmadım. Ancak sektöre hizmet veren şirketler aracılığıyla aile ofisime yatırım yaptım. Çünkü sektörün yakın zamanda ciddi bir yükseliş yaşayacağını düşünmüyorum. Ayrıca 18.000 kripto para biriminden hangisinin işe yarayacağını seçemiyorum. Ama bence sektör uzun yıllar boyunca bizlere hizmet edecek.

"Kripto Paralar Enflasyon Karşıtı"

Multi-milyarder yatırımcıya göre kripto para ekosistemi, özellikle küresel gerilimlerin arttığı bir zamanda taşınabilirliği ve enflasyona dayanıklı doğası nedeniyle belirli demografik özelliklere hitap ediyor. David Rubenstein açıklamalarında son olarak şu ifadeleri kullandı:

Dünya üzerindeki insanların birçoğunun özgürlükçü bir yaşam görüşüne veya belki de daha muhafazakar bir yaşam görüşüne sahip olduğu bir dönem içerisindeyiz. Kripto para birimleri yatırımcıların parasını daha rahat bir şekilde bir yerden bir yere transfer özelliği sağlıyor ancak devletler bu transferleri kontrol edemiyor. Bazı yatırımcılarımız ise hükümetin kontrol edemediği veya ne yaptıklarını bilemediği durumdan biraz rahatsız. Bu görüşün ilerleyen dönemlerde hayatımızdan çıkacağına eminim. Paranızı, hükümetin neye sahip olduğunuzu bilmediği kripto para ekosistemine yatırırsanız, onu dünyanın herhangi bir yerine taşıyabilirsiniz. Böylelikle yatırımcıların parası hükümet enflasyonu tarafından devalüe edilmeyecek.

Read Entire Article