PayPal CEO’su, Kripto Ekosistemini Yorumladı: “Finans Dünyasına Yeni Bir Yön Çizecek!”

2 years ago 122

PayPal CEO’su Daniel Schulman, kripto para birimleri ile ilgili fikirlerini paylaştı. Kripto para ekosistemi ile ilgili olumlu düşüncelerini bir kez daha dile getiren PayPal CEO’su, kripto para birimlerinin finansal sistemi yeniden tanımlayabileceğini ifade etti.

PayPal CEO’sundan “Kripto Para” Açıklaması

2019 yılında Bitcoin‘e yatırım yaptığını açıklayan ve sıkı bir kripto para savunucusu olduğu bilinen Daniel Schulman, kamuoyuna verdiğini son demeçte, kripto para birimlerinin finans sistemini yeniden tanımlayabileceğini dile getirdi. Ancak PayPal CEO’su Daniel Schulman, lider kripto para birimi Bitcoin’in ilerleyen dönemlerde ulaşabileceği olası fiyat seviyelerine yönelik yapılan analiz ve tahminlerin büyük bir önem taşımadığını söyledi.

Daniel Schulman, Bitcoin’in ilerleyen dönemlerdeki olası fiyat seviyeleri ile ilgili yapılan tartışmaları gereksiz bulduğunu ve dijital varlık endüstrisinin faydaları ve finans dünyasını olumlu yönde etkileme yeteneğinin asıl odaklanılması gerek durum olduğunu belirtti:

“Kripto ve dijital defter teknolojisinin ileriye dönük finansal sisteme nasıl etki edebileceği konusunda oldukça heyecanlıyım. Sanırım çoğu kişinin genel olarak düşündüğü ilk şey, kripto para birimlerini alıp satmak veya yarın Bitcoin fiyatının ne olacağı. Dijital para birimleri söz konusu olduğunda benim için en az ilginç olan kısım bu.”

PayPal’ın Stablecoin Çalışması

Yakın bir zaman önce PayPal’ın yeni bir stabil kripto para birimi geliştirme aşamasında olduğu ortaya çıktı. PayPal tarafından yapılan açıklamalarda, projeye ilişkin net ve somut bir yol haritası olmadığı ancak şartların değerlendirildiği ifade edildi. PayPal’da Kripto ve Dijital Para Birimlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jose Fernandez da Ponte, düzenleyicilerle de yakın iletişimde olduklarını belirterek regülasyonların önemine vurgu yaptı.

Read Entire Article