PayPal CEO’sundan Kripto Para Açıklaması: “Regülasyon” Vurgusu Dikkat Çekti!

2 years ago 92

Kripto Para Düzenlemeleri İçin Yeni Çağrı! Tek Düzen Yaklaşımı Uygulanmalı

PayPal CEO'su Dan Schulman, CoinDesk tarafından düzenlenen Consensus 2022'de kripto para birimleri ile ilgili konuştu. Schulman, kripto para piyasasındaki volatiliteye dikkat çekerek regülasyonların önemini vurguladı ve yasal düzenlemelerin inovasyonu destekleyeceğini dile getirdi.

PayPal CEO'sundan Regülasyon Vurgusu

PayPal, yakın bir zaman önce kullanıcıların kripto para birimlerini artık harici cüzdanlara ve borsalara aktarabileceklerini duyurdu. PayPal tarafından yapılan açıklamada fiat para birimleri ile kripto ekosistemi arasında bir köprü kurma hedefinde oldukları ifade edildi ve finansal hizmetlerde kapsayıcılığın önemine vurgu yapıldı.

Öte yandan PayPal CEO'su Dan Schulman da CoinDesk tarafından düzenlenen Consensus 2022'de kripto para birimleri ile ilgili konuştu. Schulman, kripto para piyasasındaki yüksek volatiliteye dikkat çekti ve yatırımcıların korunması adına regülasyonların oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Regülasyonların önemine vurgu yapan Schulman, yasal düzenlemelerin kripto ekosistemindeki inovasyonu da destekleyeceğini ifadelerine ekledi.

NFT'ler, Stablecoin'ler ve Dijital Kimlik

PayPal'ın kripto ve dijital para birimi operasyonlarından sorumlu genel müdürü Jose Fernandez da Ponte de blockchain ekosisteminde ilerleyen yıllar için kendisini en çok heyecanlandıran üç şeyi vurguladı: NFT'ler, Stablecoin'ler ve dijital kimlik. Fernandez da Ponte, NFT'lerin bir dijital mülkiyet hakkı olma yolunda ilerlerken, önemli sayıda kullanım durumu kazanacaklarını ifade ederken stabil kripto para birimlerinin de daha geniş ölçekli regülasyonların ardından yatarımcılar tarafında daha yüksek bir güvenilirlik seviyesine sahip olacaklarını, dolayısıyla stabil kripto para birimleri adına daha geniş bir kullanım durumunun söz konusu olabileceğini belirtti. Ayrıca Fernandez da Ponte, dijital kimlik kavramının kripto ekosistemi adına oldukça kritik bir öneme sahip olacağını düşündüğüne yönelik düşüncelerini de ifadelerine ekledi.

Read Entire Article