PeckShieldAlert, Yatırımcıları Uyardı: Sahte Yuga Labs Hesaplarına Dikkat!

2 years ago 120

Blockchain ekosistemindeki güvenlik sorunlarına yönelik paylaşımlar yapan Twitter hesabı PeckShieldAlert, sahte Yuga Labs hesaplarının YUGA token ön satışı yaptığına yönelik paylaşımlar ile yapılan dolandırıcılığa işaret ederek yatırımcıları uyardı. PeckShieldAlert’e göre dolandırıcılar şu ana kadar güncel fiyatlar ile ortalama 12.500 dolar değerinde 4,4 ETH ele geçirdi.

PeckShieldAlert, Yatırımcıları Uyardı

PeckShieldAlert, Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs adına açılan sahte Twitter hesaplarına işaret ederek yatırımcıları uyardı. Blockchain ekosistemindeki dolandırıcılıklar ve hack olayları başta olmak üzere çeşitli güvenlik problemlerine yönelik paylaşımlar yapan Twitter hesabı PeckShieldAlert, Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı ve yakın zamanda ApeCoin’i piyasaya süren Yuga Labs adına çeşitli sahte hesaplar açıldığını ve bu hesapların YUGA token ön satışı yaptıkları iddiası ile yatırımcıları dolandırdığını duyurdu. PeckShieldAlert’e göre dolandırıcılar şu ana kadar 4,4 ETH ele geçirdi. Dolandırıcılar tarafından ele geçirilen 4,4 ETH, güncel fiyatlar ile ortalama 12.500 dolar değerinde.

Sahte Yuga Labs hesapları ile yapılan bu dolandırıcılığın öncesinde de, 25 Nisan’da Bored Ape Yacht Club’ın resmi Instagram hesabı hacklendi ve kullanıcılara gönderilen sahte bağlantılar ile toplamda 2,5 milyon doların üzerinde NFT ele geçirildi.

Bored Ape Yacht Club Instagram Hesabı Hacklendi

Yakın zamanda piyasaya sürülen ApeCoin’in kısa bir süre içerisinde büyük bir popülarite kazanması ile birlikte sosyal medya hesaplarından yapılan dolandırıcılık hadiseleri de önemli ölçüde artış gösterdi. Bored Ape Yacht Club, 25 Nisan’da resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Instagram sayfasının hacklendiğini ve toplamda 2,5 milyon doların üzerinde NFT ele geçirildiğini duyurdu.

Read Entire Article