PEPE ve LADYS Sonrası Sıra Hangi Meme Coinlerde? Justin Sun ve Charles Hoskinson, İpucu Verdi!

1 year ago 57

Kripto para sektörü özellikle son 1 aydır Ethereum (ETH) veya Bitcoin (BTC) gibi önde gelen kripto para birimleri yerine Pepe (PEPE) gibi meme coinlere odaklandı. Önce PEPE fırtınası, daha sonra ise Elon Musk tweeti ile patlama yaşayan LADYS fırtınası yaşandı. Şimdi ise sahne diğer meme coinlere açılıyor gibi duruyor.

Cardano Cephesinden Hamle Geldi

İlk açıklama, Cardano kurucusu ve Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson'dan geldi. Hoskinson, kendi Twitter hesabından yayınladığı gönderide, bir meme coine dikkat çekti. Hoskinson'un attığı bu adım ise nispeten reklam gibi yorumlanıyor. Ünlü isim, konu hakkında şunları ifade etti:

"İnsanların devamlı hakkında tweet attıkları #Snek de neyin nesi?"

Snek'in Twitter profiline yani @snekcoinada profiline bakıldığında, bunun Cardano ağı tabanlı bir token olduğu görülüyor. Kurucuya %0 ödeme yapılan ve tamamen topluluğa adanan bir proje olarak gösterilen SNEK, kısa sürede Cardano topluluğunun ilgisini çekmeyi başarmış gibi gözüküyor.

Projenin sayfasında yer alan sabitlenmiş tweet'in 50.000'e yakın görüntülenme alması ise bunun daha ilk aşamalarda olduğuna işaret ediyor.

Justin Sun, Meme Fırtınasına Katıldı

Meme coin odaklı asıl büyük haber ise Justin Sun'dan geldi. Huobi ve Poloniex'in paydaşlarından olan ve Tron'u hayata geçiren Sun, kesinlikle kripto para sektörünün en eğlenceli isimlerinden birisi. Sun, kısa süre önce yayınladığı bir gönderide ise ilginç bir adıma imza attı.

Sun, herkesin bildiği cüzdan adreslerinden meme coin alım satımı yapacağını ve bunu herkese açık gerçekleştireceğini açıkladı. Buradaki kayıplarının ve kazancının herkesçe görüleceğini ifade eden tecrübeli isim, kazancın ise direkt olarak hayır kurumuna bağışlanacağının altını çizdi.

Sun, burada alınan hiçbir meme coinin Huobi veya Poloniex borsalarında listelenme garantisine sahip olmayacağını da belirtti. Sadece eğlence için alım satım yaptığını hatırlatan Sun, yatırım yapmadan önce herkesin kendi araştırmasını yapması gerektiğini vurguladı. Bu durum aslında Sun'ın alıp satabileceği her kripto para üzerinde ciddi bir hacim oluşabileceğine işaret ediyor.

Şimdiden 4-5 meme coin projesinin ilgili tweet altına yorum yapması da gözlerden kaçmıyor.

Read Entire Article