Peter Schiff Oğlunu Alaya Aldı! 2 Analistin Bitcoin (BTC) Tahmini!

2 years ago 91

Kripto para piyasalarında yaşanan son düşüş BTC karşıtı isimlerin sosyal medyaya hücum etmesini sağladı. Hepsi Saylor gibi düşmanına aşık olmuyor ve halen kral kripto para biriminin çöpe gideceğini düşünenler de var. Peter Schiff bunların başında geliyor. Bugün ise oğlunu son piyasa çöküşüyle ilgili alaya aldı. İşte detaylar.

Peter Schiff, Oğlu ve Bitcoin (BTC)

Peter Schiff, oğlunun doğum gününde Bitcoin çökerken, oğlunu ve Bitcoin sahiplerini trollemek için bugün Twitter'a gitti ve oğlunun bu düşüşü bir fırsat olarak görmemesini umduğunu söyledi. Düşüşü satın alanları ise “nasıl olursa olsun bedelini ödeyeceklerini” ve BTC fiyatının her halükarda pahalı olduğunu ifade etti.

Peter şunları söyledi;

"İyi HODLer'lara benzemiyor. Oğlum @SpencerKSchiff'in doğum günü için bir Bitcoin çöküşü dilediğini sanmıyorum. Umarım kazanın ucuz Bitcoin satın almak için bir doğum günü hediyesi olduğunu varsayma hatasına düşmez. Fiyat ne kadar düşük olursa olsun, Bitcoin her zaman pahalı olacaktır”.

Schiff'in oğlu Spencer Schiff'in babasının aksine Bitcoin fanatiği olduğu ve bu alanda yatırımlar yaptığı biliniyor. Spencer bu yılın başında attığı bir Tweette Bitcoin'in ons altının en az 10.000 katı değerinde olacağını söyledi. Babası ise (altın böceği lakaplı Peter) Bitcoin'in gelecekte değersiz olacağını söyleyerek onu elindeki Bitcoin’leri satarak altın almaya davet etti.

2 Analistin Bitcoin (BTC) Tahmini!

Peter Schiff’in oğlu Spencer, BTC fiyatının 10.000 doların altına düşse bile uzun vadede yükselişinin devam edeceğini söyledi ve 2020 yılındaki 3.000 dolar seviyelerine dikkat çekti. Peter Schiff tüm dünyayı etkileyen 2008 mali krizini ön gören isimlerden olduğu için finans çevrelerde saygı duyulan bir isimdir. Peter Schiff, Bitcoin fiyatının tarihi 69.000 dolar zirvesini tekrar ziyaret edemeyeceğini düşünüyor. 14 Ağustos'ta paylaştığı bir analizde ise kral kripto paranın 10.000 doların altına kadar inebileceğinden bahsetti.

Öte yandan son yaşanan düşüşleri doğru tahmin edilen Capo takma isimli bir analist ise fiyatın 23.000 ile 23.500 dolar arasında bir zirve yapmaya hazırlandığını söylüyor. Bu hareketin short yönlü pozisyonları temizleyeceğini ve fiyatın yeniden 16.000 doları hedefleyeceğini tahmin ediyor.

Read Entire Article