Piyasa Güne Yükseliş ile Başladı: Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum!

2 years ago 99

Son 24 saatte %1,1'lik bir değer artışı kaydeden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 23.100 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki değer artışlarının da etkisiyle yeniden yükselişe geçti. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,12 trilyon dolara ulaştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 125 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerinde

Hafta başından bu yana 22.800 dolar ile 23.600 dolar seviyeleri arasında konsolide olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 23.100 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, güne yükseliş ile başladı. Ethereum (ETH), 1.650 dolar seviyelerini aşarken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,12 trilyon dolara ulaştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 125 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB) 305 dolar, XRP 0,37 dolar, Cardano (ADA) 0,51 dolar, Solana (SOL) 39,5 dolar ve Polkadot (DOT) 8,25 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto para birimleri Optimism (OP), Lido DAO (LDO) ve Near Protocol (NEAR) olurken, en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto para birimleri ise Cronos (CRO), Monero (XMR) ve Bitcoin Gold (BTG) oldu.

Read Entire Article