Piyasa Kızıla Büründü: Bloomberg Analistinden Kritik Bitcoin ve Ethereum Yorumu!

2 years ago 78

 Kripto para piyasası Ethereum (ETH) Merge güncellemesine odaklanırken, önde gelen bir Bloomberg analisti çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Merge: Finansal Devrim! Piyasayı Nasıl Etkiler?

Kripto para piyasası, son enflasyon verilerine olumsuz tepki verdi. Özellikle hızla yükselen enflasyon, Federal Rezerv'i faiz oranlarını artırmaya zorlayabilir. Bitcoin (BTC) yine 20.000 doların üzerinde tutunmaya çalışırken,  Ethereum'un (ETH) da Merge güncellemesinine saatler kala ivme kaybediyor. Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, 13 Eylül'de The Wolf of All Streets ile yaptığı röportajda, Fed'in faiz artışlarına rağmen, Bitcoin ve Ethereum'un güncellemeler, kurumsal yatırım ve diğer önemli faktörler sayesinde bu süreçte değer kaydetmeye devam edeceğini vurguluyor. Daha önce Bitcoin'in 100.000 dolardan işlem göreceğini tahmin eden McGlone, Ethereum Merge güncellemesinin kripto piyasası üzerindeki olumlu bir etki yaratacağını belirtti ve şunları söyledi:

Merge için geri sayım başladı. Teknolojik olarak biraz risk teşkil ediyor. Ancak, Merge finansal dünyada devrim yaratıyor

McGlone'a göre, ayı piyasası eninde sonunda bitecek. Analist, uzun vadede BTC'nin yeni zirvelere ulaşacağını öngörüyor. Geçmiş verilerle karşılaştırıldığında, BTC ve ETH metriklerin ve temellerin çok daha iyi ve işlevsel olduğuna dikkat çeken analist, mevcut duruma bakarak endişelenmeemiz gerektiğini ifade etti. Stratejist, ayı piyasasına rağmen Bitcoin'in muhtemelen daha fazla kurumsal yatırım çekmeye devam edeceğine inanıyor. Uzman, yatırım devi Fidelity'nin kripto para borsası açmak için diğer finansal kurumlarla ortaklık yaptığı örnekleri gösterdi. Bitcoin, değerini 20.000 dolar seviyesinin üzerinde sürdürmek için mücadele ederken, McGlone, 20.000 doların iyi bir destek noktası kaydetti. Uzman önceki ayı piyasalarında Bitcoin'nin 3.000 doalra kadar düştüğünü, ancak mevcut ayı piyasasının daha sağlam olduğunu belirtti.

McGlone, Bitcoin İçin Kritik Seviyeyi Açıkladı

2022'nin ilk yarısında kripto paralar ve borsalar  önemli kayıplar yaşarken McGlone, Bitcoin gibi riskli varlıkların 2022'nin ikinci yarısında öne çıkacağını daha önce belirtmişti. McGlone bu yılın başlarında ETH fiyatının “internetin teminatı haline geldiği” için artmaya devam edeceğini iddia etmişti.

Bitcoin, satış baskısı nedeniyle son 24 saatte neredeyse %10 değer kaybederek 20,230 dolar seviyelerine geriledi. Ethereum ise son 24 saatte %6,6 düşüşle 1,601 dolara düştü.

Read Entire Article