Piyasa Uzmanından Gündeme Bomba Gibi Düşen Bu Altcoin İçin İddialı Yorum: Dibi Gördü

1 year ago 59

Ünlü kripto para analisti ve stratejisti Altcoin Sherpa, uzun bir rallinin ortasında Bitcoin'e (BTC) için son analizi paylaştı ve Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümü Arbitrum'un (ARB) dibi görmüş olabileceği yorumunda bulundu.

Analiste Göre Bitcoin Bir Dip Oluşumu Sürecinde

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, Bitcoin'in oldukça yakın olduğu bir kırılma öncesinde 28 bin 278 dolar olan mevcut fiyat değeri civarında akümülasyon olabileceğini söyledi. Analist, büyük volatilitelerden önce önceki akümülasyon dönemlerini gösteren bir grafik paylaştı ve Bitcoin'in de muhtemelen benzer bir modeli tekrarladığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: Bitcoin'de iyi, güçlü diplerin oluşması günler ve haftalar alır. Bu dönemler her zaman çok volatil olur ve sıkıcı hissettirir, ancak grafiğe daha yakından baktığınızda mantıklı görünürler. Bu akümülasyonlar sağlıklıdır. Görülebileceği gibi grafikte de en yüksek ve en düşük dip seviyeler açıkça göze çarpıyor. Altcoin Sherpa, Bitcoin şu anda iki haftalık bir akümülasyon aşamasında olduğunu belirterek yatırımcılara seslendi ve olası büyük bir kırılma hareketinden önce sabırlı olunması gerektiğini belirtti. Analistin 2020 ve 2021'de görülen ve işaret ettiği önceki yedi akümülasyon döneminin 25 ila 63 gün arasında değiştiği görülüyor.

ARB'de Dibi İşaretledi

En büyük kripto para Bitcoin'in ardından Polygon'un (MATIC) rakibi olarak gösterilen Arbitrum'a (ARB) bakan analist 1,30 ila 1,50 dolar arasında kısa vadeli bir aralık belirleyerek şunları söyledi: ARB için bir sonraki önemli direnç bölgesinin 1,50 dolar olduğunu düşünüyorum. Bu bölgenin üzerinde herhangi bir 4 saatlik kapanış görmüş değiliz. Dip noktayı satın almak muhtemelen 1,30 dolar civarında mümkün olacak. Yine de bunun genel olarak oldukça iyi göründüğünü düşünüyorum.
Read Entire Article