Piyasada Düşerken Bu Altcoin Piyasaya Meydan Okudu! 1 Haftada Yüzde 47 Arttı

2 years ago 120
Piyasada Düşerken Bu Altcoin Piyasaya Meydan Okudu! 1 Haftada Yüzde 47 Arttı

Kripto para piyasası, son zamanlarda sert düşüşlerle karşı karşıya kalırken düşük bütçeli bu altcoin, genel kripto para piyasasındaki mevcut momentum eksikliğine rağmen yükselmeye devam ediyor.

Piyasa Düşerken Bu Altcoin Bir Haftada %47 Arttı

Bitcoin ve altcoin piyasasında sert düşüşler yaşanmaya devam ederken bu düşük bütçeli altcoin piyasanın geri kalanına meydan okudu. Öyle ki Sifchain’in (ROWAN) Ethereum tabanlı yerel tokeni EROWAN, 23 Nisan’da kaydedilen yedi günün en düşük seviyesi olan 0.114 dolar seviyesinden yeni bir artış başlattıktan sonra %47’den fazla yükseldi.

Ancak bu altcoin, daha sonra Bitcoin’de yaşanan son düşüşle birlikte önemli bir düşüş kaydetti.

Piyasa değerine göre 271. sıradaki kripto para birimi, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %8.19’luk bir düşüşle 0.1555 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Sifchain, Yeni Bir Tokenomik Sistem Başlattı

Sifchain, Cosmos (ATOM) standart geliştirme kiti ile oluşturulmuş çok yönlü bir DEX olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan proje, geçtiğimiz hafta Protokol Para Ticaret Politikası (PMTP) adı verilen yeni bir tokenomik sistemi başlattı.

Sifchain’i tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Çoğu protokol, yüksek APY’ler [yıllık yüzde getiriler] yoluyla likiditeyi teşvik eder. Kullanıcılar, enflasyonist APY’ler düştüğünde bir protokolü tahliye edecek ve bu da projelerin likiditelerini sürdürmesini zorlaştıracak. APY’leri yüksek tutmak token fiyatını düşürebilir. Dolayısıyla biz PMTP‘yi bu soruna cevap olarak geliştirdik.

PMTP, topluluğumuzun ROWAN‘da uzun vadede likiditeyi biriktirmek ve tedarik etmek istemesi için ROWAN değerini artırmayı amaçlamaktadır. Bunu, en likit olduğu Sifchain‘deki ROWAN döviz kurunu her blokta küçük artışlarla ayarlayarak yapar.

PMTP’den yararlanmak için özel bir şey yapmanıza gerek yoktur. Değiştirdiğinizde otomatik olarak uygulanır. Zamanla, ROWAN’ın satın alma gücü arttıkça bu takaslar giderek daha uygun hale gelecektir.”

Read Entire Article