Piyasada Güç Gösteren Altcoinler: Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve 2 Altcoin’in Geleceği

2 years ago 114

Fenomen bir kripto analisti olan Cheds, Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve diğer üç kripto para biriminin kısa vadede de yükseliş belirtileri gösterdiğini belirtiyor. Ancak analist, bu momentumun sürebilmesi ve boğa koşusunun başlaması için özellikle Ethereum’un ani direncini kırması gerektiğini de belirtiyor.

Piyasanın Yükseliş liderleri

Grafiklerde boğa flamasının gerçekleşmesi için, fiyat artışı ardından kısa bir duraklama ve sonra konsolidasyon sağlanması gerekiyor. Analist, Ethereum için bu konsolidasyonun şu aralar 3.000 dolarda sağlandığını belirtiyor. Ethereum’un son bir haftalık grafiğine bakıldığında yaklaşık %12 kadar arttığı gözlemleniyor. Bu yazı yazılırken ise Ethereum, son 24 saatte %3,5 yükselişiyle yaklaşık 3.020 dolardan işlem görüyor.

Cheds, Avalanche’ın ise 65 dolarlık kritik noktasından yükselişlerle tekrardan başladığını vurguluyor. Analist, AVAX’ın 90 doların üzerinde seyredeceğini öngörüyor. Gün içerisinde hali hazırda 92,5 dolara kadar ulaşan AVAX, 90 doların üzerinde kalmayı başaramıyor. Bu yazı yazılırken son 24 saatteki %3,82’lik düşüşüyle 88,4 dolardan işlem görüyor.

LUNA ve FTT

Diğer yandan kripto piyasasında Şubat sonu ve Mart başı gibi hakim olan durgunluk ve düşüşlere rağmen Terra (LUNA), diğer tüm kripto para birimlerinin aksine yükselişleriyle dikkat çekiyordu. Cheds, LUNA’nın yükselişlerinin durmayacağını belirtiyor ve hatta 100 doların üzerine çıkacağını savunuyor. Bu yazı yazılırken ise LUNA, son 24 saatteki %2,62’lik düşüşüyle 93,2 dolardan işlem görüyor ve gün içerisinde 104,83 dolara kadar ulaşmasıyla dikkat çekiyor.

Bunlara ek olarak Cheds, FTX Token (FTT)’nin bir ralli başlangıcını tetiklemesi için bir trend kayması gösterdiğini düşünüyor. Cheds, FTT’nin 50 doların üzerine çıkacağını savunuyor ve bu fiyatta uzun süre kalacağını belirtiyor. Bu yazı yazılırken ise FTT, son 24 saatteki %3’lük artışıyla 46 dolardan işlem görüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article