Piyasada Son Durum: AVAX, ADA ve XRP Fiyat Analizi!

2 years ago 117

Gün içerisinde 36.500 dolar fiyat seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 37.500 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da güçlü bir düşüş ivmesi kazandırdı. Ethereum (ETH), yaşadığı son değer kayıplarının ardından 2.500 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Avalanche (AVAX)

Bitcoin’in yüksek oranlarda değer kaybettiği bu son aylarda, piyasadaki çoğu kripto para biriminden daha iyi bir fiyat performansı sergileyen AVAX, BTC’deki düşüş ivmesi ile birlikte yönünü yeniden aşağı çevirdi. AVAX, son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık %10’luk bir değer kaybı yaşadı ve kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 72 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Aylık grafiğindeki yükselen trendinde aşağı yönlü bir kırılım gerçekleştiren AVAX, 72 dolar fiyat seviyelerine gerileyerek de güçlü destek seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı.

Cardano (ADA)

Cardano blokzincirinin yerel kripto para birimi ADA, son aylarda piyasa değeri yüksek kripto para birimleri arasında en yüksek oranlı düşüş hareketleri kaydeden kripto varlıklardan biri oldu. ADA, Eylül 2021’de kaydettiği 3,10 dolar ATH seviyelerinden bu yana %70’ten fazla bir oranda değer kaybetti. Bitcoin’in düşüş hareketlerine hız kazandırması ile birlikte de ADA, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından kritik destek seviyelerini kaybederek 0,86 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Ripple (XRP)

XRP, analitik firmalarının son günlerde paylaştığı üzere portföyünde oldukça yüksek oranlarda XRP tutan adreslerin rezervlerini önemli ölçüde arttırdıklarına yönelik haberler ile birlikte yukarı yönlü atak girişimleri kaydetmişti. Ancak XRP de bu yukarı yönlü atak girişimlerine karşın, piyasadaki güçlü düşüş ivmesi ile yüksek oranlarda düşüş hareketleri kaydetmeye başladı. Son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık %10’luk bir düşüş hareketi kaydeden XRP, 0,70 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Read Entire Article