Piyasadaki Belirsizlik Devam Ediyor: Bitcoin, Kritik Fiyat Seviyelerinde İşlem Görüyor!

2 years ago 125

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği yukarı yönlü atak girişimlerine karşın 40.000 dolar fiyat seviyelerinden reddedilerek yeniden kritik seviyelere geriledi. Ethereum ise kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 2.585 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Son 24 saatlik zaman diliminde, kripto para piyasasındaki yüksek volatilite önemli ölçüde arttı.

Bitcoin, 39.000 Dolar Seviyelerinde İşlem Görüyor

11 Mart gününün öğlen saatlerinde kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 40.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşan Bitcoin, kısa bir süre içerisinde yönünü yeniden aşağı çevirerek kritik fiyat seviyelerine geriledi. Bitcoin, bir kez daha 40.000 dolar fiyat seviyelerinden reddedilerek 39.150 dolar fiyat seviyelerine geri çekildi. Bitcoin’deki son fiyat hareketleri, kripto para piyasasında da volatilitenin önemli ölçüde artmasına neden oldu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasasında yüksek volatilitenin önemli ölçüde artması ile birlikte Ethereum (ETH), kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 2.585 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ancak XRP, piyasadaki belirsizliğe karşın güçlü bir yükseliş ivmesi kazanarak kritik seviyelere önemli ölçüde yaklaştı. Gün içerisinde 0,84 dolar fiyat seviyelerine iğne atan XRP, Son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği fiyat hareketleri ile birlikte 0,81 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Öte yandan FTM, düşüş yönlü ivmesini devam ettirerek değer kayıplarına hız kazandırdı. Hafta içerisinde yaşadığı değer kayıpları ile birlikte 1,14 dolar fiyat seviyelerine kadar gerileyen FTM, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından ise 1,23 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article