Piyasadaki Düşüş Eğilimine Meydan Okudu: XRP, Kritik Direnci Aştı!

1 year ago 61

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), sabah saatlerinden bu yana kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 28.000 dolar seviyelerinin altına geriledi. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, gün içerisinde değer kayıplarına hız kazandırdı. Kripto para piyasasının toplam değeri, CoinMarketCap'in güncel verilerine göre 1,17 trilyon dolar seviyelerine geriledi. Öte yandan XRP, piyasadaki düşüş ivmesinin aksine yükselişe geçti ve 0,51 dolar seviyelerini aştı.

Bitcoin, 28.000 Doların Altına Geriledi

Bitcoin (BTC), sabah saatlerinden bu yana kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 28.000 dolar seviyelerinin altına geriledi. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, gün içerisinde yeniden düşüşe geçti ve değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1860 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, CoinMarketCap'in güncel verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %0,15'lik bir düşüş ile birlikte 1,17 trilyon dolar seviyelerine geriledi. Coinglass verilerine göre ise son 24 saatte ortalama 55 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

XRP, 0,51 Dolar Seviyelerini Aştı

Lider kripto para birimi Bitcoin'in 28.000 doların altına gerilemesi ile birlikte çoğu kripto para birimi de gün içerisinde çeşitli oranlarda değer kayıpları kaydetti. Ancak XRP, kripto para piyasasındaki çoğu altcoin'in aksine piyasadaki düşüş eğilimine karşın gün içerisinde yükseliş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye devam etti ve kritik direnç seviyelerini almayı başardı. Son dönemlerde Ripple-SEC davasının gidişatına ilişkin Ripple lehine artan olumlu beklentiler ve kamuoyunda yayılan spekülasyonlar, XRP'nin fiyat performansına önemli ölçüde etki etti ve değer artışlarının hız kazanmasına neden oldu. Son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği değer artışları ile birlikte XRP, 0,51 dolar seviyelerine ulaştı ve piyasa değeri yüksek kripto para birimleri arasında günün öne çıkan kripto para birimleri arasında yer aldı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article