Piyasadaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor: Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi!

2 years ago 117

Son haftalarda düşüş yönlü bir ivme yakalayan Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman diliminde de değer kayıplarına hız kazandırdı ve 42.121 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Piyasadaki çoğu altcoin, Bitcoin’deki değer kaybı ile birlikte yönünü yeniden aşağı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş hareketlerinin ardından 3.200 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinMarketCap verilerine göre 1,97 trilyon dolara geriledi.

Bitcoin’deki Düşüş İvmesi Devam Ediyor

Lider kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte piyasadaki düşüş ivmesinin devam etmesine neden oldu. Günün erken saatlerinde 42.121 dolar fiyat seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 42.500 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Altcoin’lerin çoğu, lider kripto para birimindeki bu değer kaybı ile yönünü yeniden aşağı çevirdi. Ethereum (ETH) ise günün erken saatlerinde 3.147 dolar fiyat seviyelerine iğne atmasının hemen ardından kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 3.215 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri CoinMarketCap verilerine göre 1,97 trilyon dolara geriledi. Yazının yazıldığı esnada, kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte BNB 423 dolar, XRP 0,76 dolar, SOL 110 dolar, LUNA 94 dolar, ADA 1,03 dolar, AVAX 83 dolar ve DOT ise 19 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. WAVES, ZIL, CELO, LUNA ve RUNE ise kaydettikleri çift haneli değer kayıpları ile piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında son 24 saatte en çok değer kaybeden kripto varlıklar oldu.

Read Entire Article