Piyasadaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor: Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum!

2 years ago 108
Kripto paralar artışta

Son haftalarda düşüş yönlü bir ivme yakalayan Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman diliminde de değer kayıplarına hız kazandırdı ve 37.500 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Altcoin’lerin çoğu, Bitcoin’deki bu değer kayıpları ile birlikte yeniden düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 2.800 dolar fiyat seviyelerinin altına geriledi. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,81 trilyon dolara geriledi. Coinglass verilerine göre ise son 24 saatlik zaman diliminde 100 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerinde

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde 37.500 dolar fiyat seviyelerine gerilemesinin ardından kaydettiği son fiyat hareketleriyle birlikte 38.000 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Altcoin’lerin çoğu, Bitcoin’in yeniden kritik fiyat seviyelerine gerilemesi ile değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 2.795 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Piyasadaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor

Son 24 saatlik zaman diliminde kaydettikleri fiyat hareketleri ile birlikte BNB 385 dolar, XRP 0,60 dolar, SOL 85 dolar, LUNA 83 dolar, ADA 0,78 dolar, DOT 15 dolar ve AVAX 59 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,81 trilyon dolara geriledi. Coinglass verilerine göre ise son 24 saatlik zaman diliminde 100 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Öte yandan Curve DAO Token (CRV), NEAR Protocol ve Cronos (CRO) son 24 saatlik zaman diliminde kaydettikleri düşük oranlı değer artışları ile birlikte piyasadaki düşüş eğilimine rağmen pozitif ayrışan kripto varlıklar oldu.

Read Entire Article