Piyasadaki Düşüşe Meydan Okuyan Altcoin’de Saatler İçerisinde Yüzde 10’u Aşan Yükseliş!

2 years ago 91

Kripto para piyasası, güne düşüş yönlü bir ivme ile başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 23.250 dolar seviyelerine kadar geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.850 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,16 trilyon dolara geriledi. Öte yandan Celsius Network (CEL), kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin aksine son 24 saatte %12,25'lik bir değer artışı kaydederek yükseliş yönlü bir ivme yakaladı.

Celsius Network'den Son 24 Saatte %10'u Aşan Değer Artışı

Güne düşüş ile başlayan Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 23.250 dolar seviyelerine kadar geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle son 24 saatlik zaman dilim içerisinde değer kayıplarına hız kazandırdı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,16 trilyon dolara geriledi. Ancak Celsius Network (CEL), kripto para piyasasındaki bu düşüş eğiliminin aksine son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde değer artışlarına hız kazandırdı ve yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Son 24 saatte %12,25'lik bir bir değer artışı kaydeden CEL, 2,76 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kaydettiği bu yükselişin ardından Celsius Network (CEL), CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto varlıklar arasında 1. sıraya yerleşti.

Günün Öne Çıkan Kripto Para Birimi

Ayrıca Celsius Network'deki yükselişin yanı sıra Chiliz (CHZ) de kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin aksine son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %10'a yakın bir değer artışı kaydederek yükseliş yönlü bir ivme yakaladı ve 0,22 dolar seviyelerine ulaştı. Öte yandan Eos (EOS), Ankr (ANKR), Lido DAO (LDO), Mina (MINA) ve Aave (AAVE) ise kaydettikleri çift haneli değer kayıpları ile birlikte CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto varlıklar oldu.

Read Entire Article