Piyasadaki Yön Belirsizliği Devam Ediyor: Analist, Bu İki Altcoin’deki Kritik Seviyelere İşaret Etti!

2 years ago 113

“Altcoin Sherpa” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, piyasadaki son durumu değerlendirerek Terra (LUNA) ve Avalanche’taki (AVAX) güncel teknik görünüme dikkat çekti.

Analist, LUNA ve AVAX’taki Son Durumu Değerlendirdi

Yeni Youtube yayınında piyasadaki son durumu değerlendiren analist, LUNA ve AVAX‘taki güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, LUNA’nın hala yükseliş trendi yapısını koruduğunu, ancak kısa vadede bir miktar geri çekilebileceğini ve düşük oranlı düzeltme hareketleri gerçekleştirebileceğini söyledi. Kısa vadede kaydedilebilecek olası bir geri çekilme ihtimalinden bahseden analist, burada LUNA’nın 75 dolar fiyat seviyelerinde kendine destek bulabileceğini ifade etti.

Kripto para analisti, AVAX’ın son dönemlerde yaşanan yüksek oranlı değer kayıplarına karşın ilerleyen aylarda yeniden yükseliş hareketlerine devam edebileceğini belirtti. Teknik görünümün AVAX adına yükseliş sinyali verdiğini ifade eden analist, popüler altcoin’in kısa vadede 100 dolar fiyat seviyelerine varan bir yükseliş hareketini başlatabileceğini savundu.

Kripto Para Piyasasındaki Yön Belirsizliği Devam Ediyor

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son haftalarda kaydettiği yükseliş hareketlerinin ardından yönünü yeniden aşağı çevirdi. Gün içerisinde kaydettiği düşüş hareketlerine hız kazandıran Bitcoin, 40.900 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da düşüş yönlü bir ivme kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 2.865 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre 1,93 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article