Piyasadaki Yükseliş İvmesi Devam Ediyor: Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum!

2 years ago 119

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde kaydettiği değer artışları ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı. Bitcoin’deki bu yükseliş ivmesi, kripto para piyasasının da belirli ölçüde toparlanmasına neden oldu. Ethereum (ETH), 3.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, yeniden 2 trilyon dolara yaklaştı.

Bitcoin (BTC), 42.000 Dolar Seviyelerine Ulaştı

Son günlerde kaydettiği değer artışları ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayan Bitcoin, yukarı yönlü fiyat hareketlerine son 24 saatlik zaman diliminde de devam etti. Lider kripto para birimi, günün ilk saatlerinde anlık olarak 42.350 dolar fiyat seviyelerine iğne atsa da kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 41.700 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’deki bu yükseliş ivmesi, kripto para piyasasının da belirli ölçüde toparlanmasına neden oldu. Altcoin’lerin büyük bir kısmı, yönünü yeniden yukarı çevirdi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Ethereum (ETH), BTC’deki değer artışları ve piyasadaki yükseliş ivmesi ile birlikte kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketlerinin ardından 3.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Çoğu altcoin, yeniden yükseliş hareketleri kaydetmeye başladı. Özellikle ApeCoin, piyasaya sürülmesinin hemen ardından kaydettiği yükseliş hareketleri ile birlikte son 24 saatlik zaman diliminde, piyasa değeri yüksek kripto para birimleri arasında en çok değer artışı yaşayan kripto varlıklar sıralamasının 1.sırasına yerleşti. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise, CoinGecko verilerine göre 2 trilyon dolara önemli ölçüde yaklaştı.

Read Entire Article